Νέο πρόσωπο στο ΔΣ του ΣΟΑΑΒΕ ο Σάκης Βραχάτης Σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΟΑΑΒΕ με τα εξής θέματα:
-ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Αφού διαβάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής έγινε ψηφοφορία και απαλλάχθηκε το απερχόμενο ΔΣ.
Έκτακτη ΓΣ ΣΟΑΑΒΕ Θέματα τέθηκαν πολλά περί των τελευταίων γεγονότων που τάραξαν τα νερά της Β.Ελλάδος και δεν έλειψαν οι εντάσεις όμως με την σωστή αντιμετώπιση των υπευθύνων αλλά και των μελών η συζήτηση διατηρήθηκε στο επίπεδο που απαιτούσε η Γενική Συνέλευση. Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα επερχόμενα sprint στην Ξάνθη (1-2 Μαρτίου) και Κοζάνη (15-16 Μαρτίου).

Σχετικά με το Μακεδονικό Κύπελλο ξεκαθάρισε το τοπίο με τον τρόπο βαθμολόγησης όπου για να βαθμολογείται κάποιος σε αυτό το θεσμό θα πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμερος έστω και μία μέρα πριν το αγώνα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει ο ετήσιος χορός του ΣΟΑΑΒΕ και την Κυριακή όπου θα γίνει η απονομή των Κυπέλλων της ΕΘΕΑ.

Η Συνέλευση έκλεισε με την κοπή της πίτας όπου ένα τυχερό μέλος κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα sprint που θα γίνουν την φετινή σεζόν. Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στις λέσχες και ελπίζουμε να είναι καλός οιωνός και να απολαύσουμε οργανωμένους και ασφαλείς αγώνες από πλευράς τους!

Η Γενική συνέλευση έλαβε τέλος σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με την ελπίδα για μία όμορφη αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σύντομα.