Ο χορός του ΣΟΑΑΒΕ Το Σάββατο διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός του ΣΟΑΑΒΕ στη διάρκεια του οποίου έγινε και η απονομή των Κυπέλλων στα μέλη που διακρίθηκαν στο Μακεδονικό Κύπελλο που διοργανώνει ο ΣΟΑΑΒΕ καθώς και στους δεξιοτέχνες. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τη συγκέντρωση των φίλων των μηχανοκίνητου αθλητισμού για να διασκεδάσουν και να τιμήσουν τους συναθλητές τους. Μεγάλο ενδιαφέρον και αυτή τη χρονιά είχε η κλήρωση δώρων που είχε και πάλι ως μεγάλο δώρο τις συμμετοχές σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος σε ένα τυχερό πλήρωμα που φέτος ήταν ο Νίκος Βάτσος από το Καμπάνη Κιλκίς!
Οι νικητές της κατηγορίας άνω των 2000κε
Οι νικητές της κατηγορίας εώς 2000κε
Οι νικητές της κατηγορίας εώς 1600κε
Οι νικητές της κατηγορίας εώς 1400κε
Ο χορός διοργανώθηκε στο οικογενειακό κέντρο "Μελίτων" της οικογένειας Τσολακίδη που παραχωρήθηκε δωρεάν στο ΣΟΑΑΒΕ πράγμα που έγινε και την προηγούμενη χρονιά. Μια όμορφη σκέψη ήταν η προετοιμασία ενός πολυσέλιδου αναμνηστικού φυλλαδίου με τα πληρώματα του ΣΟΑΑΒΕ που διακρίθηκαν στους αγώνες τη χρονιά που πέρασε. Στο χορό είδαμε και τον πολυνίκη δεξιοτέχνη κ. Οικονομίδη να συμμετέχει στο Δ.Σ. του Συνδέσμου μετά την παραίτηση του Γιώργου Πάζη μέσα στην εβδομάδα.

Μαζί με τα πληρώματα τιμήθηκαν και οι μηχανικοί του κάθε αυτοκινήτου ενώ πολλά πληρώματα τίμησαν τους χορηγούς τους με αναμνηστικές πλακέτες. Οι.. περισσότεροι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού για το πρωί της Κυριακής στις απονομές της ΕΘΕΑ στο Βελλίδιο συνεδριακό κέντρο.

15ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. 2007
Κατηγορία 2000 κ.ε. και άνω
1. Μαυροδής Διονύσης - Κυρλαγκίτση Μαρία
2. Καλούδης Άκης - Ρούφος Σπύρος
3. Μπεσλίδης Γιάννης - Νάνος Χρήστος

Κατηγορία εώς 2000 κ.ε.
1. "Χριστόφορος" - Τηλιόπουλος Κώστας
2. Κωνσταντίνου Χρήστος - Σαρητσόγλου Γιάννης
3. Βάτσος Νίκος - Κωνσταντινίδης Χρήστος

Κατηγορία εώς 1600 κ.ε.
1. Κουμποτής Δημήτρης - Μαυροματίδης Σάββας
2. Γκάλφας Νίκος - Κυπαρισσάς Δημήτρης
3. Μπίστας Γιάννης - Μπακλώρης Χρήστος

Κατηγορία εώς 1400 κ.ε.
1. Λίθαρης Σωτήρης - Δημητρίου Αλέξης
2. Βραχάτης Σάκης - Γαβριλάκης Μανώλης
3. Πάζης Γιώργος - Καράσσο Λάζαρος