ΣΟΑΑΒΕ Radio Στα πλήρες ανακαινισμένα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος) συναντήθηκε στις 13 Μαρτίου, το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου με συντελεστές που θα πλαισιώσουν το ραδιόφωνο, για να συζητήσουν αλλά και να οριστικοποιήσουν την έναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου του συνδέσμου.
Τυπικά το ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. άρχισε ήδη να εκπέμπει δοκιμαστικά, ουσιαστικά όμως θα είναι στον διαδικτυακό «αέρα» από τις 24 Μαρτίου, όταν στις 8.00 μ.μ. θα μεταδοθεί η πρώτη ζωντανή εκπομπή.
ΣΟΑΑΒΕ Radio  Για αρχή το ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα έχει έξι εκπομπές της μίας ώρας οι οποίες θα αναμεταδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην κάθε εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές η θεματολογία θα περιλαμβάνει τους αγώνες αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και Πανελλαδικά, ενημέρωση για τους αγώνες ανά τον κόσμο, θέματα τεχνικά και συνδικαλιστικά. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αναμετάδοσης των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, στις 5&6 Απριλίου, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ράλλυ Θερμαϊκού ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.soaave.gr απ΄όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα μετάδοσης των εκπομπών αλλά και να συνδέεστε με το ραδιόφωνο.

(Δελτίο Τύπου)