Η ΕΘΕΑ / ΕΠΑ στη συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου 2010 αποφάσισε τα εξής:

1. Προσμετρά τον αγώνα ταχύτητας της 5ης Σεπτεμβρίου στο Τυμπάκι της κατηγορίας OPEN, με 7 αυτοκίνητα και απονέμονται στον 1ο 15 βαθμούς στον 2ο 13 κ.ο.κ.

2. Μετά την μη διεξαγωγή τριών αγώνων που προσμετρούσαν στο Κύπελλο χωμάτινων σπριντ, αποφασίσθηκε οι δύο αγώνες σπριντ του Κυπέλλου χωμάτινων ράλλυ, δηλαδή το σπριντ Λιβαδειάς 17/10 και το σπριντ Πύργου 21/11, να προσμετρήσουν και στο Κύπελλο χωμάτινων σπριντ. Η διαδρομή των 2 ανωτέρω σπριντ θα διεξαχθεί 3 φορές. Τα αποτελέσματα από τα 2 πρώτα περάσματα θα υπολογίζονται για την κατάταξη στο Κύπελλο χωμάτινων σπριντ. Τα αποτελέσματα των 2 καλυτέρων περασμάτων από τα 3, θα υπολογίζονται για την κατάταξη στο Κύπελλο χωμάτινων ράλλυ. Αν κάποιος αγωνιζόμενος δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσει το 3ο πέρασμα, θα κατατάσσεται μόνο για το κύπελλο σπριντ.

3. Ο αγώνας σπριντ Αμφίκλειας του Κυπέλλου ασφάλτινων σπριντ, που ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου και αναβλήθηκε, θα διοργανωθεί στις 12 Δεκεμβρίου. 

4. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος καρτ της 3ης Οκτωβρίου μετατίθεται για της 24 Οκτωβρίου στις Σέρρες.

5. Εγκρίθηκε η διοργάνωση Διεθνούς εκδήλωσης Drift στην πίστα καρτ Βραχνέικων Πάτρας από την Λέσχη ΦΙΛΜΠΑ στις 10 Οκτωβρίου.

6. Δεν εγκρίθηκε η διοργάνωση εκδήλωσης Drift στην Σπάρτη από τη Λέσχη ΛΑΣ στις 17 Οκτωβρίου.

7. Παραπέμπεται ο κ. Εμμαναουήλ Διακάκης στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΘΕΑ για διοργάνωση αγώνων χωρίς την άδεια της ΕΘΕΑ/ΕΠΑ.

8. Δεν εγκρίνεται ο εκτός προκήρυξης αγώνας 4Χ4 που ζήτησε η Λέσχη ΠΑΛΕΑ Αμαλιάδας, επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες του Πρωταθλήματος 4Χ4.