Μετά την επιτυχία του 1ου ομαδικού διήμερου σεμιναρίου αγωνιστικής οδήγησης για οδηγούς αγώνων ράλι που έγινε στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2010, διοργανώνουμε το 2ο ομαδικό διήμερο σεμινάριο το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου στο Παραλληλοδρόμιο. Η μόνη αλλαγή θα γίνει στα ωράρια, που λόγω της μικρότερης διάρκειας της ημέρας, θα μεταβάλλουμε την ώρα έναρξης κατά μία ώρα νωρίτερα.
Υπενθυμίζουμε ότι θα γίνουν δεκτοί οδηγοί αγώνων με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα ( ή με τα "μουλάρια τους") και το κόστος παρακολούθησης είναι 450€ για πληρώματα με δικίνητα αυτοκίνητα, ενώ τα πληρώματα με τετρακίνητα αυτοκίνητα θα χρεωθούν με 550€. 

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την πραγματοποίηση των πρακτικών εφαρμογών εντός της πίστας, θα μεταφερθούμε σε άλλο ασφαλή χώρο εκτός του Παραλληλοδρόμιου με το πέρας των θεωρητικών. Σε τέτοια περίπτωση το κόστος παρακολούθησης πληρωμάτων με τετρακίνητα οχήματα είναι 450€.

Για οδηγούς αγώνων που ασχολούνται με ασφάλτινους αγώνες , οι πρακτικές εφαρμογές θα γίνουν σε ασφάλτινο ασφαλή χώρο εκτός της πίστας. Για τις δύο τελευταίες περιπτώσεις, η νομιμότητα κυκλοφορίας των αγωνιστικών αυτοκινήτων των συμμετεχόντων, είναι ευθύνη των ιδίων, απαλασσομένης της επιχείρησης "Παραλληλοδρόμιο" από κάθε ευθύνη.

Το σεμινάριο θα γίνει εφ΄όσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 4 πληρωμάτων, με μέγιστο αριθμό τα 8 πληρώματα. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 18:00.

Πληροφορίες- δηλώσεις συμμετοχής: Λάμπης Κουρτέσης τηλ 6945 544439 ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.