Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 η EKO – HALIVELAKIS – RACING TEAM συμμετείχε στο Ράλλυ Σπρίντ Ελάτειας 2010 , το οποίο προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελο Ράλλυ Χώματος και στο Πανελλήνιο Κύπελο Ράλλυ Σπρίντ, με πλήρωμα τους Χαλιβελάκη Νικόλαο και Μαλακτάρη Ελένη με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo 9 της ομάδας.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι μικτές καιρικές συνθήκες που προβλημάτισαν και δυσκόλεψαν το πλήρωμα, το οποίο στην αρχή δεν είχε το κατάλληλο στήσιμο και τα κατάλληλα ελαστικά χάνοντας πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του να βρεί πρόσφυση, κάτι το οποίο στην συνέχεια διορθώθηκε με αποτέλεσμα να ανεβάσουν ρυθμό και να βελτιώσουν τους χρόνους τους τερματίζοντας εντέλει στην Πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα για το Πανελλήνιο Κύπελο Ράλλυ Χώματος.

Ο Νικόλας Χαλιβελάκης δήλωσε μετά τον αγώνα : «Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Εμείς μάθαμε ορισμένα πράγματα παραπάνω που είναι και το ζητούμενο πάντα. Στην αρχή τρομάξαμε με το πόσο γλίστραγε η ειδική, γιατί δεν είχαμε και τα σωστά ελαστικά. Μετά μαλακώσαμε λίγο την ανάρτηση και πατούσαμε καλύτερα. Τώρα μένει το Παλάδιο γιατί πρέπει να κάνουμε και ένα… μάθημα στην άσφαλτο».

Την προσπάθεια της ομάδας στηρίζουν οι εταιρίες ΕΚΟ καύσιμα, RON ενοικιάσεις αυτοκινήτων – γραφείο γενικού τουρισμού, το περιοδικό 4Τροχοί, η κατασκευαστική εταιρία ConTent και η εταιρία 3Μ ssl.gr αντηλιακές μεμβράνες.