Tο 32ο “Super Fast Ferries” Rally Κρήτης πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου στη περιοχή του Ηρακλείου, που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου. Η EKO-Halivelakis Racing Team με το γνωστό 206 S1600 και τον Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη στα πηδάλια έχοντας δίπλα του τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν μετά από έναν έντονο συναγωνισμό, να τερματίσουν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης και στην 2η θέση στις κατηγόριες F2 & F3.  

Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν τον τίτλο στην κατηγορία F3 του Κυπέλλου Ασφάλτου. Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι γλιστερές ειδικές διαδρομές που αρχικά δυσκόλεψαν τον νεαρό οδηγό όμως στην συνεχεία βρήκε τον ρυθμό του και κινήθηκε σε κορυφαίους χρόνους.

Οι νικητές του αγώνα ήταν οι Γρηγόρης Νιώρας – Κωστας Κακαλης με το Subaru Ιmpreza N12 και στη 2η θέση βρέθηκαν οι τοπικοί Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή επίδοση των άτυχων Γιώργο Νικολιδάκη – Μάνο Πετούση με Peugeot 106 rally που μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή είχαν τη πρωτοπορία του αγώνα μέχρι που τους ‘πρόδωσε’ το κιβώτιο ταχυτήτων.

Την προσπάθεια της ομάδας στον κρητικό αγώνα στήριξε η εταιρεία SUPERFAST FERRIES που πρόσφερε την ασφαλή μεταφορά της ομάδας! Επίσης, την προσπάθεια της ομάδα στηρίζουν η εταιρεία ΕΚΟ, η εταιρεία RON rent a car – travel tourism, το περιοδικό 4τροχοί, η κατασκευαστική εταιρία ConTent και η Peugeot Γκάλλο.

Ο επόμενος αγώνας του 206 S1600 είναι το Ράλι Παλλάδιο στις 28 Νοέμβρη που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου όπου αναμένονται μεγάλες μάχες καθώς είναι όλα ανοιχτά για την διεκδίκηση των τίτλων του Κυπέλλου Aσφάλτου και της κατηγορίας F2.