rallysprintalaklogothumb.jpg
Το Ράλλυ Σπριντ της Α.Λ.Α. Κορίνθου διεξάγεται για πρώτη φορά μετά από 30 γύρους στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ημερομηνία, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2011. Σε μια εποχή που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της χώρας μας παρουσιάζει τα σημάδια αποσύνθεσης του Ελληνικού κράτους, γίνονται προσπάθειες αυτό το σπορ να διατηρήσει έστω το δικαίωμα της φυγής από την καθημερινότητα και να κρατήσει ζωντανό το αίσθημα της ελευθερίας μέσα από την εξόρμηση στην πανέμορφη ελληνική φύση και την παρακολούθηση και συμμετοχή στο αγαπημένο μας σπορ.  

Πλούσιο περιβάλλον με έλατα και πεύκα, χρώματα της αγνής ελληνικής φύσης, ψηλά βουνά, γαλάζιες θάλασσες και ένας αγώνας «κομμάτι» της φύσης, εναρμονισμένος και ταχύς απέναντι στις ήρεμες μέρες που περνάει η ορεινή Ζήρια, έπρεπε να «δέσουν» σε ένα λογότυπο ικανό να συνδέσει τις παροχές και τον μοντέρνο τρόπο που η Λέσχη προσεγγίζει τον αγωνιζόμενο, τον θεατή και την ελληνική φύση.

Η φετινή 31η εκδοχή του Rally Sprint της ΑΛΑΚορινθίας θα έχει πολλές αλλαγές και καινοτομίες, άλλωστε οι άνθρωποί της είναι από αυτούς που πιστεύουν πως, ειδικά σήμερα και στο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός αυτής της μορφής των αγώνων είναι μονόδρομός.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας με την αλλαγή περιοχής τέλεσης του αγώνα θέλησε να δώσει και μια νέα ταυτότητα, μια ταυτότητα που θα προβάλει την προσπάθεια της λέσχης για έναν διαφορετικό αγώνα πιο σύγχρονο, πιο όμορφο πιο εντυπωσιακό. Μια σκέψη μας στο χωμάτινος.gr, ένα μέιλ που ακολούθησε προς το Δ.Σ. της ΑΛΑΚ στάθηκε η αφορμή για να γίνει πραγματικότητα μια πρόταση προς το μέλος μας Γιάννη Βραχωρίτη, ένας νέος άνθρωπος του χώρου με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για το σπορ. Δημιούργησε το νέο λογότυπο του 31oυ Rally Sprint που ο ίδιος μας παρουσιάζει στο αρχείο που ακολουθεί.

Παρουσίαση του νέου logo:

http://www.xwmatinos.gr/xwma/doc/11/paroysiasilogo.pdf