mosho_acrothumb.jpg
Στην επιστροφή του εθνικού μας αγώνα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, η Ηλεία είναι παρούσα και εκπροσωπείται με ένα έμπειρο πλήρωμα στις δύσκολες απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Ο Νίκος Μοσχόπουλος και ο Θεόδωρος Πανούτσος, αποτελούν ένα από τα οκτώ «ηρωικά» ελληνικά πληρώματα, που σε δύσκολους καιρούς, δίνουν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις. 

Οι δύο Ηλείοι συμμετέχουν με ένα TOYOTA Yaris, στην μικρότερη κλάση όντας η μοναδική συμμετοχή σε αυτή, αλλά με πολύ όρεξη να διασκεδάσουν την εμπειρία τους στο φετινό Ακρόπολις. Βασικός στόχος τους είναι να φτάσουν στον τερματισμό, απολαμβάνοντας τις ειδικές διαδρομές. Για το Νίκο Μοσχόπουλο, αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει τη φανταστική διοργάνωση του 2005, όπου ως συνοδηγός του Στέλιου Λαϊνόπουλου, βίωσε ανάμεσα σε άλλα και τη μοναδική ατμόσφαιρα της εκκίνησης και της σούπερ ειδικής στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ξεχωριστές είναι για το Νίκο οι πέντε συμμετοχές στο Ράλλυ ΕΛΠΑ σε επίπεδο Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Rallye Internazionale San Martino di Castrozza e Primiero το 2004. Για τον Θεόδωρο Πανούτσο η συμμετοχή αποτελεί το βάπτισμα του πυρός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ όπως και ο Νίκος, έχει πολλές συμμετοχές στους ελληνικούς αγώνες, πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Χορηγός σε αυτή την προσπάθεια είναι το ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου AUTOVISION, η εταιρία που θα τους δώσει την ώθηση για να πετύχουν το στόχο τους. Υποστηρικτές του πληρώματος είναι η εταιρία AUTO SERVICE TSAMOS του Δημήτρη Τσάμου από την Ελευσίνα και η εταιρία ελαστικών HANKOOK, που προσφέρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για έναν απαιτητικό αγώνα όπως το Ράλλυ Ακρόπολις. Δίπλα στο πλήρωμα θα βρεθεί μια πολυπληθής ομάδα, τεχνικών, συνεργατών αλλά και φίλων για την υποστήριξη της δύσκολης αποστολής.