Σαν χρηματιστήριο αξιών μοιάζει η διαδικασία συλλογής των συμμετοχών για την 15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου. Χθες Πέμπτη ο συνολικός αριθμός εκτοξεύτηκε από τις 14 συμμετοχές που ήταν το πρωί στις 31 συνολικά μέχρι αργά το βράδυ. Μέσα σε αυτές και ένας νικητής του αγώνα, ο Λεωνίδας Κύρκος, ο οποίος είχε δηλώσει εξαρχής το ενδιαφέρον να συμμετάσχει πάλι σε μια πρωταθληματική ανάβαση την οποία και είχε κερδίσει 1989. Με τις συμμετοχές να λήγουν σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου, η αγωνία κορυφώνεται καθώς είναι πολλοί οι αγωνιζόμενοι που δήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στον αγώνα, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμα επίσημα.  

Συμμετοχή δήλωσαν και οι Παπαχρηστόπουλος Χρήστος με Opel Corsa Super1600 καθώς και ο Κατσίμης Σταμάτης με Honda Civic. Τρία Citroen Saxo στην κατηγορία Ν2 μεταξύ των οποίων και η εκ Βουλγαρίας Stoyanova Diana. Το παρών θα δώσει και ο δικός μας «αναβασάκιας» Τζιαμπάζης Διαμαντής με Mitsubishi Evo 10 αλλά και πολλοί ραλιάριδες όπως οι Μπαξεβανάκης Αντώνης με Honda Civic Type R, Ανδρεάδης Μίλτος με VW Golf GTi, Αναγνωστάκης Κώστας με Suzuki Swift Sport κ.α.

Τέλος να επισημάνουμε πως ο Δήμος Λαγκαδάς, συνδιοργανωτής στην 15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου, έχει τελειώσει με το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που αφορούν την διαδρομή, καταβάλλοντας υπέρ-προσπάθεια τις τελευταίες εβδομάδες.
Μείνετε συντονισμένοι, έπεται συνέχεια…

Ο Α.Ο.Θ. και δεκάδες αγωνιζόμενοι συνιστούν για τις 2 & 3 Ιουλίου την «15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου - Ζήσε τον θρύλο…