Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ RONDE θέλουν με αυτή την επιστολή να ευχαριστήσουν: Tους Αγωνιζομένους , που έλαβαν μέρος στον αγώνα μας και εμπιστεύτηκαν τις οργανωτικές μας ικανότητες και κόσμησαν την διαδρομή της Μαυροσουβαλας με το κέφι και την ικανότητα τους. Ελπίζουμε να φτάσαμε τουλάχιστον στο ελάχιστο των προσδοκιών σας και το 23ο ΑΤΤΙΚΟ να είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική ανάμνηση για σας.

Τους άρχοντες του αγώνα (Παρατηρητή ΕΘΕΠΑ-Αγωνοδίκες-Τεχνικούς Εφόρους-Συνεργείο Κριτών –ενδιάμεσων-φυλάκων διαδρομής) , ΙRON TEAM –Γιώργο Διονυσόπουλο ΕΛΠΑ τον ιατρό του αγώνα Νίκο Παππά και όλους που από την πλευρά της οργάνωσης βοήθησαν, στην πραγματοποίηση αυτού του Αγώνα.

Την Δημαρχία Ωρωπού , χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση της οποίας , δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει έτσι, σωστά, ο Αγώνας μας, σ’ αυτήν την “hot” ημερομηνία.

Τους χορηγούς του αγώνα της Λέσχης μας:

    S E A J E T S
    ELIN ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
    ΜR.KTEO
    SCORPIOS SECURITY
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ RACING EXHAUST
    ALKYONIS HOTEL
    RED BEACH BAR ΩΡΩΠΟΣ
    ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΟΛΙΜΑΤΣΗ


Τους Θεατές και τις ομάδες των συμμετεχόντων που στόλισαν με την παρουσία τους και την καλοπροαίρετη κριτική τους , τους χώρους του αγώνα μας.

Πολλοί μας είπαν μετά τον αγώνα, ότι ΠΕΤΥΧΕ! …….ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, αυτό εσείς θα το κρίνετε και εμείς θα το μάθουμε στην επόμενη διοργάνωση της Λέσχης μας, που θέλουμε να σας δούμε όλους εκεί!!!

Σας ευχαριστούμε για το χαμόγελο που μας χαρίσατε !!
Από την ΑΛΑ