image-bb0e_4e501797_-_.jpg
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 31ου Rally Sprint – Τρίκαλα Κορινθίας που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτέμβρη από την Α.Λ.Α. Κορινθίας με την στήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας. Η ειδική των 7.7 km είναι έτοιμη για τις αναγνωρίσεις των οδηγών αφού δέχτηκε τις «περιποιήσεις» από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Το road book του αγώνα βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο και μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε :  http://issuu.com/alakorinthias/docs/2011sprintroadbook
Από την Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφές των πληρωμάτων και θα γίνονται δεκτές μεχρι και την Δευτέρα 29/8/2010 στις 22.00. Το έντυπο της αίτησης συμμετοχής θα βρείτε στο επίσημο site του αγώνα www.rallysprint.gr .

Μέχρι την Δευτέρα 29/8/2010 «τρέχει» και δικτυακός Διαγωνισμός μας με τρία διαφορετικά έπαθλα και θα δοθούν σε πέντε τυχερούς φίλους τα έπαθλα του διαγωνισμού έχουν ως εξής:

Ο πρώτος τυχερός θα βρεθεί στον αγώνα και θα φιλοξενηθεί στα πανέμορφα Τρίκαλα κερδίζοντας μια διανυκτέρευση για 2 άτομα το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη. Ο δεύτερος τυχερός του διαγωνισμός θα κερδίσει ένα βιβλίο με τίτλο «ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ» από rallyschool.gr του Λάμπη Κουρτέση. Και οι τρεις επόμενοι τυχεροί θα πάρουν από ένα Τ-Shirt της νέα συλλογής 2011 του www.xwmatinos.gr/forum. 

Τέλος στην προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής για άμεση ενημέρωση θα λειτουργήσει υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ SMS για την παρουσίαση και αποστολή των αποτελεσμάτων του αγώνα . Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας απλώς γραφτείτε στην φόρμα που θα βρείτε: http://www.alak.gr/component/chronocontact/?chronoformname=smsForm2