Μετά την συμπλήρωση ενός έτους συνεργασίας μεταξύ ΟΜΑΕ – ΕΘΕΠΑ βάση καταστατικού η ΕΘΕΠΑ έπρεπε να υποβάλει την παραίτηση της, κάτι που έκανε.
Η ΟΜΑΕ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΕΘΕΠΑ για το δύσκολο έργο που ανέλαβαν και με επιτυχία ολοκλήρωσαν μια και ήταν η πρώτη διοίκηση του σπορ μετά 60 χρόνια, εκτός ΕΛΠΑ. Το ΔΣ της ΟΜΑΕ θα συνεδριάσει στις 14 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 προκειμένου να επιλέξει τους ανθρώπους που θα επανδρώσουν την διοίκηση της ΕΘΕΠΑ για το 2011-2012. 

Όσοι νομίζουν ότι έχουν την διάθεση να εμπλακούν στην διοίκηση του σπορ, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον κ. Θωμά Γκουρτσούλη στο fax. 210 6068982 ή στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Η αίτηση θα αναφέρει ονοματεπώνυμο, εργασία, ηλικία, γραμματικές γνώσεις και την εμπλοκή τους έως σήμερα στον χώρο.

Αιτήσεις αγωνιζομένων εν ενεργεία δεν θα γίνονται δεκτές επειδή εκφράζονται μέσω των συνδέσμων τους. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μελών ΔΣ σωματείων μελών της ΟΜΑΕ.

Μανώλης Χαλιβελάκης
Προέδρος ΟΜΑΕ