Μόνο επιτυχημένο μπορεί να ονομάσει κανείς ένα εγχείρημα, όταν όλα εξελίσσονται σωστά και το τελικό αποτέλεσμα σχεδόν ξεπερνάει τις προσδοκίες των εμπλεκομένων. Επιτυχημένη λοιπόν και με το παραπάνω και η συμμετοχή της ARMA RALLY TEAM (ART) στο χωμάτινο RALLY SPRINT των Καμένων Βούρλων την Κυριακή 11/09/2011, που οργάνωσε η αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου Λαμίας, στη χωμάτινη ειδική διαδρομή Ρεγκίνι - Καρυά μήκους 18,80 klm. Η αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα, είχε πολύ σωστά προετοιμαστεί τόσο σε επίπεδο αυτοκινήτου όσο και σε επίπεδο δοκιμών αλλά και προετοιμασίας πληρώματος.  

Το NISSAN MICRA K11 1,3 στην κατηγορία ΕΑ5 απέδωσε εξαιρετικά και το πλήρωμα Νίκος «ΑRΜΑ» Χριστοδουλόπουλος – Νώντας «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλος, απέδειξε ότι η μεγάλη αποχή του από τους αγώνες (ενάμιση χρόνο περίπου) δεν είναι ικανή να χαλάσει την απόδοσή του σε κάτι που αγαπάει τόσο πολύ.

Με την υποστήριξη λοιπόν των μηχανικών της ART όλα κύλισαν κατ’ ευχήν, αλλά όχι χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ο αγώνας είχε τρία σκέλη. Στο πρώτο σκέλος η συμμετοχή βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατηγορίας μέχρι 1.400cc μετά τους Γιώργο «PAZONEN» Πάζη και τον Θόδωρο Τσάκαλο. Στο δεύτερο σκέλος έχοντας πρόβλημα στα τελευταία χιλιόμετρα με ραγισμένη πλήμνη τροχού έπεσε στην έκτη θέση του σκέλους και στην πέμπτη θέση της προσωρινής κατάταξης μόλις 32 εκατοστά του δευτερολέπτου από το Θανάση Τσάκαλο και 7,75 δευτερόλεπτα πίσω από το Σπύρο Έξαρχο. Οι έμπειροι μηχανικοί της ART απεκατέστησαν τις ζημιές του αυτοκινήτου στο διαθέσιμο λίγο χρόνο και το πλήρωμα αποφασισμένο για όλα, κατάφερε στο τρίτο σκέλος να υπερκαλύψει τη διαφορά από τον Έξαρχο και με την εγκατάλειψη του Θανάση και στη συνέχεια του Θόδωρου Τσάκαλου, να πάρει το δεύτερο καλύτερο χρόνο του σκέλους και συγχρόνως να πάρει τη δεύτερη θέση τελικά στην κατηγορία.

Στην κατηγορία F2 (δικίνητα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κυβισμού) πήρε τελικά την τέταρτη θέση και στην άτυπη γενική κατάταξη την όγδοη θέση ανάμεσα σε 33 τελικά εκκινήσαντες και 17 τερματίσαντες.

Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε :
«Σε ότι και αν κάνεις σημασία έχει να το κάνεις με αγάπη και προσπάθεια. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν απ’ αυτούς που συγκέντρωνε πολλά αγαπητά χαρακτηριστικά, όπως μεγάλη διαδρομή, πολλές επαναλήψεις, σκληρό οδόστρωμα, και ανάγκη υψηλής τεχνικής και εμπειρίας. Πραγματικά το αποτέλεσμα σχεδόν υπερέβη τις προσδοκίες μας. Ο Γιώργος Πάζης, που κέρδισε την κατηγορία μέχρι 1.400cc είναι πολύ γρήγορος οδηγός, πολυπρωταθλητής και τα τελευταία χρόνια απόλυτος κυρίαρχος στην Α5, και όχι μόνο, έχοντας πολλές διακρίσεις στο χώρο. Η δεύτερη θέση πίσω του πρέπει να θεωρείται για μας σοβαρή επιτυχία. Οι δύο «Τσάκαλοι» που ήταν μπροστά μας στην προσωρινή κατάταξη είναι επίσης πολύ καλοί οδηγοί, όπως και ο Σπύρος Έξαρχος, όμως σ’ έναν τέτοιο αγώνα μετράει πολύ το σύνολο : αυτοκίνητο – προετοιμασία – πλήρωμα – ομάδα, κι όπως αποδείχθηκε στο σύνολο ήμασταν καλύτεροι. Ευχαριστώ το συνοδηγό μου «ΑRMAKI» για τη σημαντική συμβολή του στο αποτέλεσμα καθώς και τους μηχανικούς μας Σάκη Γκουγκουλούλη και Χάρη Αλευρά που ήταν άψογοι. Θα ήθελα επίσης εδώ να ευχαριστήσω κι έναν φίλο απ’ το χώρο των αγώνων, το Σωτήρη Γρηγορίου από τα Τρίκαλα που ήταν στο χώρο για λογαριασμό άλλου αγωνιζόμενου, αλλά βλέποντας κάποιο πρόβλημα στο δικό μας αυτοκίνητο, το επεσήμανε και βοήθησε στη γρηγορότερη αποκατάσταση της ζημιάς. Εμείς οι παλιοί χωμάτινοι, είμαστε αλλιώτικοι. Τώρα η ομάδα ετοιμάζεται ήδη για τον αγώνα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη στο ασφάλτινο RALLY ΔΕΘ, στο οποίο θα μετάσχει ως οδηγός ο «ΑRMAKI» με συνοδηγό τον Κώστα Μηλιάδη και με το ασφάλτινο NISSAN MICRA K12 1,6 της ομάδας μας. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση».

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα των Καμένων Βούρλων, επισκεφτείτε το site www.alalamias.gr ενώ για τον αγώνα του ΑΟΘ επισκεφθείτε το site www.aoth.gr