portaria_logo.gif
H Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει την 31η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, 7ο γύρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος Αναβάσεων, στις 24 – 25 Σεπτεμβρίου, στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων το Πήλιο. Με επίκεντρο την Πορταριά, ο διήμερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε μια πανέμορφη διαδρομή.

Ειδικότερα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του ελέγχου εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στο Ξενοδοχείο Ξενία Πορταριάς από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 η επίσημες δοκιμές του αγώνα. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 ξεκινά ο αγώνας.

Η Γραμματεία του αγώνα καθώς και η απονομή των επάθλων θα γίνει στο Ξενοδοχείο Xenia Palace στην Πορταριά. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το βράδυ. Η Λέσχη εξασφάλισε ειδικές τιμές για τους αγωνιζόμενους σε κάποια Ξενοδοχεία τις περιοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339 www.lavolos.gr

Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλή αγώνα για θεατές και αγωνιζόμενους.