Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου το βράδυ στο cafe EDELWEIS έγινε η εκδήλωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Μετεώρων, παρουσία δεκάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και εκπροσώπων λεσχών και συλλόγων. Την πρώτη εκδήλωση της Λέσχης άνοιξε με χαιρετισμό της η κα Ευαγγελία Μιχαλίτση, γραμματέας της Λέσχης και στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ. Δημήτρη Σακελλαρίου Δήμαρχο του Δ. Καλαμπάκας ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής της προσπάθειας και ευχήθηκε καλή συνέχεια. Αμέσως μετά ο πρόεδρος κ. Βασίλης Πρέβεζας μίλησε για την λέσχη και τον σκοπό ύπαρξής της.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας που μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους και περιείχε 6 φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε διάφορα δώρα. Η βραδιά κύλησε με χορό και πολύ κέφι από ζωντανή ορχήστρα. 

 




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Μετεώρων ευχαριστεί, Την Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλαμπάκας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας ,τον Σύλλογο Επαγγελματοβιοτεχνών Καλαμπάκας , τον Σύλλογο Ξενοδόχων Καλαμπάκας και τους Εκπροσώπους όλων των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής για την στήριξη της λέσχης στα πρώτα της βήματα , Την Διεύθυνση του ξενοδοχείου EDELWEISS για την παραχώρηση της αίθουσας για την ετήσια κοπή πίτας της λέσχης , Τους Εκπροσώπους των τοπικών και μη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή των πρώτων δραστηριοτήτων της Λέσχης και φυσικά , Όλα τα μέλη και τους φίλους αυτής της νεοσυσταθείσας λέσχης για την ενεργοποίηση τους και τη στήριξη αυτής της νέας προσπάθειας . 

Η στήριξη όλων αυτών μας δίνει δύναμη και μας δεσμεύει για την άμεση εκτέλεση νέων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων

Με τιμή
Το ΔΣ της Λέσχης

 


 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛΑΜ  

Φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού Σας καλωσορίζω στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της νέας λέσχης αυτοκινήτου της περιοχής μας , μιας λέσχης που αναγεννήθηκε μετά από πολλά χρόνια , της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Μετεώρων.

Ο τόπος μας , έχει χαρίσει πάρα πολλές συγκινήσεις σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο πέρασμα των χρόνων.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις άκρως θεαματικές ειδικές διαδρομές Κερασούλα ,Βλαχάβα του rally acropolis??? Όταν τα τέρατα του γκρουπ Β όργωναν τις διαδρομές των Μετεώρων , όταν αργότερα η Μισέλ Μουτόν διακήρυττε ότι η ειδική των Μετεώρων είναι από τις καλύτερες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ???

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορική ανάβαση των Μετεώρων ??? Αν συνεχίσω να τους αναφέρω όλους και όλα θα περάσουν πολλές βραδιές και θα συγκινηθούμε όλοι πάρα πολύ.

Φθάσαμε όμως στο 2011 και η Καλαμπάκα ,που έδωσε τόσα πολλά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ,δεν είχε τη δική της λέσχη . Αποφασίσαμε λοιπόν να πάρει σάρκα και οστά η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μετεώρων.Πιστεύω πως με πολύ δουλειά και ζήλο που διαθέτουμε θα μπορέσουμε να φθάσουμε αυτό τον φορέα σε επίπεδα ανώτερα.

Σκοπός αυτού του φορέα είναι να φέρει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό οσο πιο κοντά στην περιοχή μας , να υπενθυμίσει και να αναδείξει όλα τα φυσικά κάλλη της περιοχής μας , να βοηθήσει με αυτή την εναλλακτική μορφή τουρισμού τους επαγγελματίες της περιοχής μας , να αναβιώσει παλαιούς αγώνες και να διοργανώσει νέους αγώνες με την παλιά αίγλη των Μετεώρων , να κάνει όλους να αγαπήσουν το αυτοκίνητο, να αγαπήσουν και την ασφαλή οδήγηση.

Σχεδιάζουμε για το 2012 την χάραξη και κατασκευή μιας μόνιμης πίστας δοκιμών και αγώνων και την διοργάνωση 2 αγώνων στα Μετέωρα. Φανταστείτε τα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή ,ειδικά σ αυτή την δύσκολη ,οικονομικά, κατάσταση που βιώνει η χώρα μας . Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε δίπλα μας την δημοτική αρχή του δήμου Καλαμπάκας με τον Δήμαρχο κύριο Σακελλαρίου αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Μιχαλάκη.

Έχουμε όμως και όλους εσάς που μας τιμάτε απόψε και όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν για προσωπικούς λόγους να ναι μαζί μας αλλά και όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού , που κυριολεκτικά διψούσαν για τη δημιουργία της λέσχης και περισσότερο για να φέρουμε όλο και περισσότερους αγώνες στην περιοχή μας.

Σας θέλω όλους κοντά μας Αρωγούς σ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που θα φέρει καρπούς από την πρώτη διοργάνωση αγώνα γιατί στηρίζοντας τις δραστηριότητες της λέσχης μας στηρίζετε την πόλη μας.

Εύχομαι καλή χρονιά,
Με περισσότερη ασφάλεια στην οδήγηση
Με περισσότερο θέαμα στους αγώνες αυτοκινήτου
Με περισσότερες νίκες στα τοπικά πληρώματα
Να χουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία .

Σας ευχαριστώ πολύ .

Βασίλης Πρέβεζας
Πρόεδρος ΑΛΑΜ