Φιλανθρωπική εκδήλωση 2012 από το TARMAC
Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί στο KARTODROMO Αφιδνών η ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης.
Η στιγμή που περιμένουμε όλη τη χρονιά έφτασε! Περισσότερο απ'όλους όμως την περιμένουν οι μικροί μας φίλοι, που θα έχουν την δυνατότητα συνοδήγησης σε αγωνιστικά αυτοκίνητα στο πάντοτε φιλόξενο Kartodromo.
Προσκεκλημένοι μας θα είναι καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων που θα οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά, αλλά και πολλοί ακόμα ανθρώποι του χώρου της αυτοκίνησης.

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή, αλλά ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης δεν μας αφήνει περιθώρια. Δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε και φέτος τα παιδικά προσωπάκια να χαμογελούν.

Η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας σ’αυτήν την προσπάθεια αγάπης.

Ο χώρος με την πίστα KARTODROMO, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:
website : www.tarmac.gr
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6937907030 6932533532