Ράλλυ Ακρόπολις Με τις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του 56ου Ράλλυ Ακρόπολις να έχουν ήδη διευθετηθεί, πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Μαρτίου, στα γραφεία της ΕΛΠΑ συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Λουτρακίου, κ. Γιώργου Γκιώνη και εκπροσώπων του Δήμου.
Στη συνάντηση αποφασίσθηκε οριστικά να μην ενταχθεί υπερειδική διαδρομή στο φετινό αγώνα, καθώς οι παρευρισκόμενοι έκριναν ομόφωνα ότι η περιοχή του Λουτρακίου από μόνη της έχει τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης, ικανές να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Ράλλυ Ακρόπολις.  
Η ατζέντα επιπλέον περιελάμβανε θέματα όπως εκείνα των τελετών Εκκίνησης και Τερματισμού, του χρονοδιαγράμματος εργασιών για τη διαμόρφωση και την ασφαλτόστρωση της Σχολής Μηχανικού, όπου και θα φιλοξενηθεί το Service Park, αλλά και της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης μέρους του αγώνα.

Με τη διάθεση από κάθε πλευρά να γίνουν κινήσεις που θα κάνουν το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις να ξεχωρίσει και σε επίπεδο προβολής και επικοινωνίας, αποφασίσθηκε η τελετή Εκκίνησης να λάβει χώρα στην παλιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, σημείο που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την ευρύτερη περιοχή, ενώ για τον Τερματισμό ιδανικότερος κρίθηκε ο χώρος εμπρός από την είσοδο του Club Hotel Casino Loutraki.

Αποφασίσθηκε επίσης, και δε μένει παρά να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες με την ISC (την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα προβολής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ), η -για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις- ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τμήματος μίας ειδικής διαδρομής. Πρόκειται για την ειδική διαδρομή «’γιοι Θεόδωροι», καταληκτική του αγώνα, όπου είναι πιθανό να κριθεί και ο νικητής του 56ου Ράλλυ Ακρόπολις!

(Δελτίο Τύπου)