Λίγη ώρα πριν από την εκκίνηση του 56ου Ράλλυ Ακρόπολις, ο Δήμαρχος της διοργανώτριας πόλης του αγώνα, του Λουτρακίου, η Οργανωτική Επιτροπή καθώς και η ISC, αποκλειστικός υπεύθυνος προβολής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, επεφύλαξαν ένα ευχάριστο διάλειμμα σε οδηγούς, μέλη των ομάδων και δημοσιογράφους, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε καραβάκι για να δουν τη Διώρυγα «εκ των έσω», διασχίζοντάς την και καταλήγοντας λίγα μέτρα από το Service Park του αγώνα στο Λουτράκι. Σε αυτήν την ευχάριστη διαδρομή βρέθηκαν και αρκετά από τα κορυφαία πληρώματα, λίγες στιγμές πριν περάσουν τη ράμπα της εκκίνησης στον Ισθμό της Κορίνθου. 



Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» προσκεκλημένους ήταν οι Dani Sordo, Mikko Hirvonen, Matthew Wilson, Scott Martin, Henning Solberg, Evgeny Novikov, Conrad Rautenbach, Mads Ostberg, Jonas Andersson, Nasser Al Attiyah, Giovanni Bernacchini, Bernardo Sousa, Jorge Carvalho καθώς και μέλη των ομάδων, όπως ο νέος «Senior Manager Μοtorsport of Ford Europe», Gerard Quinn, ο team manager της αγωνιστικής ομάδας της Citroen, Sven Smeets, και πολλοί ακόμα.

Όλοι τους έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτότυπο για πολλούς θέαμα. Μάλιστα, καθώς περνούσαν ακριβώς κάτω από το χώρο όπου θα τελεστεί η εκκίνηση στις 20:30, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και απευθείας πτώση bungee jumping, κάτι που τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Ενδεικτική της γενικότερης ατμόσφαιρας είναι η ομαδική φωτογραφία των πρωταγωνιστών του WRC λίγο πριν φορέσουν τις αγωνιστικές φόρμες τους στην πλώρη του μικρού πλοίου. 

(acropolisrally.gr)