η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου Στο γνώριμο από προηγούμενα χρόνια περιβάλλον του Ζαππείου Μεγάρου, δόθηκε σήμερα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις για τα Εθνικά Μέσα ενημέρωσης. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, και η Αλυτάρχης, κ. Ανίτα Πασαλή, παρουσίασαν τις καινοτομίες και την πορεία του φετινού BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις, σημειώνοντας τον καθοριστικό ρόλο της στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγείου Αεροπορίας, χάρη στα οποία η 55η εκδοχή του Αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Τατόι.
Τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους της Πολιτείας υποδέχτηκε από το πάνελ και ο κ. Αλέκος Πανουργιάς, υπεύθυνος μάρκετινγκ καυσίμου της Μεσογείου για λογαριασμό της BP, της εταιρείας που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με αυτό του ελληνικού γύρου του WRC.
 
Ο 7ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και 3ος του PWRC θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Μαΐου στις 19:30, με την Τελετή Εκκίνησης, που φέτος επιστρέφει στη ρίζα της, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, πιστό στο ραντεβού του με το BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις, θα μεταδώσει ζωντανά τόσο την τελετή εκκίνησης, όσο και τη διεξαγωγή της νέας Υπερειδικής διαδρομής «Τατόι», την Παρασκευή 30 Μαΐου (18:30) και την Κυριακή 1 Ιουνίου (14:30).

Για ακόμα μία χρονιά δίπλα στον Αγώνα βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, ο SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ πέραν των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, η ΕΛΠΑ ετοίμασε και φέτος το «Πρόγραμμα» του Αγώνα, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (προσβάσεις, χάρτες, ωράριο) για τις ειδικές διαδρομές και όχι μόνο. Το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει και θα πωλείται στα τροχογραφεία της ΕΛΠΑ, οι διευθύνσεις των οποίων θα ανακοινωθούν άμεσα με δελτίο Τύπου και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις www.acropolisrally.gr που καθημερινά εμπλουτίζεται με πληροφορίες γύρω από τον Αγώνα, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

(Δελτίο Τύπου)