Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας, διοργανώνει στις 19 - 20 Ιουνίου 2010 το 19ο Χωμάτινο Rally Sprint, που προσμετρα στο Πανελλήνιο Κύπελλο Xωμάτινων Rally Sprint.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί, στη γνωστή χωμάτινη διαδρομή της Κάμενας, που ξεκινά από το χωριό Κάμενα, καταλήγει στο δρόμο προς το Λάλα και έχει μήκος 16 χλμ. Πρόκειται για μια διαδρομή με ποικιλία γρήγορων και αργών τμημάτων και πολλά ανηφορικά και κατηφορικά περάσματα.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στις 16.30 - 19.30 στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ ΑΕ στην Συντριάδα Πύργου πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου και το service park θα βρίσκεται στο νέο κομμάτι της Ε.Ο. Αρχ. Ολυμπίας – Τρίπολης κοντά στο χωριό Λιναριά. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στο χώρο της πλατείας του τοπικού διαμερίσματος Κάμενας, μετά το πέρας του αγώνα.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 200 ευρώ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων ,η ΑΟΛΑΠ έχει έρθει σε συνεννόηση με όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής με προσιτές τιμές για τις διανυκτερεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό του παράβολου συμμετοχής μέχρι την ημέρα που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής (11/06/2010) στο λογαριασμό που αναγράφεται στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο και φαξ της λέσχης 26210-22165, στα γραφεία της ΑΟΛΑΠ (καθημερινά ώρες από 18.30΄ - 21.30΄), στο τηλέφωνο/φαξ 26220-21277, 6937-114349 κα Διονυσία Μητσοπούλου (κατά τις εργάσιμες ώρες) ή στην ιστοσελίδα της λέσχης www.aolap.gr , e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..