Καϊτατζής Με 32 πληρώματα να εκκινούν και 27 να τερματίζουν ολοκληρώθηκε το 16o 3sss Rally Sprint Αμφίκλειας. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος με ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στην ειδική διαδρομή από Αμφίκλεια προς Άνω Τιθορέα, η οποία επαναλήφθηκε 3 φορές δίνοντας έτσι στους συμμετέχοντες αρκετά χιλιόμετρα ευχαρίστησης. Κλείσιμο της χρονιάς, μιας αγωνιστικής χρονιάς που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. 
Από τα τρία σκέλη που έτρεξαν οι αγωνιζόμενοι για τον τελικό χρόνο προσμέτρησαν τα δύο καλύτερα και από τα πληρώματα που εκίνησαν, ταχύτερο πλήρωμα και νικητές της μεγάλης κατηγορίας οι Καϊτατζής Γιώργος – Καμένος Γιώργος με Escort WRC.
Θεργιάκης
Βελάνης
Μεταξάς
Τσιλικας
Σταράκης
Παπαναστασίου
Καμπουγιάννης
Παπανικολάου
Πλατώνης
Μπάσδελης
Καλύβας

Δεύτερο πλήρωμα ο επανεμφανιζόμενος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα Θεργιάκης Μάκης με συνοδηγό τον Βλαχογένη Αντρέα και αυτοκίνητο Mitsubishi Evo9.

Στην 3n θέση οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης με το πανέμορφο νέο απόκτημα του Βασίλη Βελάνη, ένα Audi Quattro S2 A2. To απολαύσαμε, μας γύρισε κάποια χρόνια πίσω με αναμνήσεις μια άλλης εποχής. Πρώτη επαφή του Βασίλη Βελάνη σε “ειδική διαδρομή” με αυτό το “θηρίο” και σίγουρα θα δοθεί η ανάλογη συνέχεια την νέα αγωνιστική χρονιά.

Τρία πληρώματα στην έως 2000cc με ταχύτερους τους Μεταξά Γιώργο –Κυριακού Αβραάμ με Nissan Sunny GTI. Ακολούθησαν οι Τσιλικας Αποστόλης –Κουκουνας Σάββας με Opel Manta 400 και στην 3n θέση της κατηγορίας οι Σταράκης Κωστας με συνοδηγό τον Νίκο Σπύρο με Opel Ascona 200.

H πολυπληθέστερη κατηγορία ηταν η έως 1600cc με δώδεκα πληρώματα να περνούν την γραμμή του τερματισμού. Έντονο συναγωνισμό μαρτυρούν οι χρόνοι των νικητών.

Καλύτερο χρόνο και νικητές της κατηγορίας οι Παπαναστασίου Δημήτρης –Χειράκης Κώστας με Citroen Saxo ενω 2οι βρέθηκαν οι Καμπουγιάννης Κώστας –Γρηγορίου Σωτήρης με Citroen AX.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Παπανικολάου Κώστας – Ρουσσης Σταύρος οδηγώντας ένα Peugeot 106 Rally.

Οι Πλατώνης Μίλτος –Τριανταλης Αχιλλέας με Toyota Yaris οδήγησαν πολύ γρήγορα, εντυπωσίασαν με τα περάσματά τους και κέρδισαν την μικρή κατηγορία.

Το πανέμορφο Nissan Micra K12 με οδηγό τον Μπάσδελη Γιώργο και συνοδηγό τον Χατζηγρηγορίου Μιχάλη, βρέθηκε στην δεύτερη θέση της κατηγορίας ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν Καλύβας Λάζαρος – Ψαράκου Φωτεινή με Toyota Starlet KP60.  

pdf Τελικά αποτελέσματα