Νικολόπουλος  στην περυσινή διοργάνωση Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει το 4o Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 9 και 10 Απριλίου 2011 στην περιοχή Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 15 χλμ στο πανέμορφο βουνό της ΟΘΡΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού. Ο αγώνας μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτινων Αγώνων Ράλλυ Σπρίντ.  

Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα γίνει η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως την Κυριακή 10 Απριλίου έως τις 09:30 το πρωί, όπου θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη με μία (1) ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη στην περιοχή του βουνού Όθρυς (30,00 χλμ ειδικής διαδρομής – 99,85 χλμ σύνολο αγώνα) και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή.

Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανύγηρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και λήγουν την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 10:00 το βράδυ. Συμμετοχή μη συνοδευόμενη από παράβολο Τραπέζης ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

Ο έλεγχος εξακρίβωσης το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 14:00 έως τις 17:00 και ο τόπος θα ανακοινωθεί με Δ.Π.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 15:00.

Η Λ.Α.ΒΟΛΟΥ και ο Δήμος Αλμυρού παρέχουν προς όλους τους αγωνιζομένους που θα συμμετέχουν στον αγώνα: Πριμ εκκίνησης 100€ για κάθε πλήρωμα.
Ύστερα από την παραπάνω παροχή της Λέσχης και του Δήμου, το ποσό συμμετοχής είναι ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ.

Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλή αγώνα για θεατές και αγωνιζόμενους. Οι φίλοι του αυτοκινήτου πρέπει να είναι παρόντες σε αυτόν τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο, fax της Λέσχης 24210 55339, καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γεώρ Μπέτα 6944 590640. Ιστοσελίδα: www.lavolos.gr – email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.