Κουνιάκης Με απόλυτη επιτυχία και εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 3o Rally Sprint Αιγίου την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012. Ο αγώνας διεξήχθη στην ειδική διαδρομή «Σελινούντας», μήκους 15,8 χλμ, σε δυο σκέλη χωρίς καθυστερήσεις και απρόοπτα. Νικητές της γενικής κατάταξης ήταν οι Κουνιάκης Κωνσταντίνος – Δημόπουλος Νικόλαος (Citroen AX 1600cc), ενώ δεύτεροι τερμάτισαν οι Καρπάνος Νικόλαος – Καρπάνος Δημήτριος (Mitsubishi Evo 10) και τρίτοι οι Ροιδόπουλος Χαράλαμπος – Χατούπης Σταύρος (Peugeot 205 Maxi).
Καρπάνος

Ροϊδόπουλος

 Τζικόπουλος

 

 

 

Στις ειδικές κατηγορίες οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κατηγορία 1400cc
Ροιδόπουλος Χ. – Χατούπης Στ. (PEUGEOT 205 MAXI),
Παπαδημητρίου Κ. – Μπούτσικος Αθ. (TOYOTA YARIS)
Φίφλης Ν. – Κωνσταντινόπουλος Ν. (TOYOTA YARIS)

Κατηγορία 1401cc – 1600cc
Κουνιάκης Κ. – Δημόπουλος Ν. (CITROEN AX 1600cc)
Πλακουτσής Δ. – Παναγιωτακόπουλος Στ. (PEUGEOT 205 RALLYE)
Γάτσος Β. – Αμαραντίδου Μ. (CITROEN SAXO)

Κατηγορία 1601cc – 2000cc
Τζικόπουλος Π. – Τζικοπούλου Ν. (FORD ESCORT MK II)
Κοπανάκης Γ. – Φαρμάκης Χ. (OPEL ASTRA)
Καλαιτζιάν Ι. – Παπανδρέου Π. (RENAULT CLIO)

Κατηγορία 2000cc+
Καρπάνος Ν. – Καρπάνος Δ. (MITSUBISHI EVO 10)
Καραθανάσης Β. – Καραθανάσης Αθ. (OPEL ASTRA KIT CAR)
Άκρατος Ι. – Άκρατος Ε. (MITSUBISHI EVO 9).

Ο έντονος συναγωνισμός που υπήρξε σε όλες τις κατηγορίες κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των πολλών θεατών που βρέθηκαν κατά μήκος της ειδικής διαδρομής.

Η «καρό σημαία» του αγώνα έπεσε στις 13:00 ενώ στις 15:00 πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η απονομή των επάθλων στους νικητές στο Κατάστημα Ελαστικών – Ζαντών «ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥ – FRAGOS TYRES» που ήταν και ο μέγας χορηγός του αγώνα.

Η ΑΛΜΑ – ΑΙΓΙΟΥ συνεπής στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2012 ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους τους χορηγούς του αγώνα αλλά και όλους τους αγωνιζομένους που τίμησαν με την παρουσία τους το 3o Rally Sprint Αιγίου, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Συγκεκριμένα η λέσχη ευχαριστεί τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας το κατάστημα Ελαστικών – Ζαντών «ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥ – FRAGOS TYRES» το κατάστημα fast-food “ON THE GO” ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ,την AUTOVISION ιδιωτικό κτεο Αιγίου , την FORD ΛΑΖΑΝΑΣ, την φανοποιεία αυτοκίνητων ΡΟΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ,την POWER DYNAMICS ΣΙΜΩΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και επίσης την τροχαία ΑΙΓΙΟΥ την πυροσβεστική υπηρεσία ΑΙΓΙΟΥ και όλα τα μέλη και φίλους τη ΑΛΜΑ που βοήθησαν στην επιτυχία του αγώνα.

pdf Τελικά αποτελέσματα

pdf Γενική κατάταξη