Rally Sprint “Γιάννης Ανδρικόπουλος”
Μετά την επέμβαση της Περιφερειακής Ενότητος Φθιώτιδος και την επισκευή τμημάτων της διαδρομής, όλα είναι έτοιμα πλέον για το 5ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου - "Γιάννης Ανδρικόπουλος". Τον αγώνα διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Ο αγώνας που προσμετρά, τόσο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου (6ος γύρος) όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων (5ος γύρος), περιλαμβάνει τρία, “επιμηκυμένα” για φέτος, ασφάλτινα σκέλη των 11.67 χλμ, με αφετηρία 1ου σκέλους την Κυριακή 10/11/2013 και ώρα 10:00’, της ιστορικά πασίγνωστης τεχνικής ειδικής διαδρομής του Μπράλου.

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μπορεί να γίνει στο νέο fax της ΑΛΑΛ 22310 37201 από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 21.00΄, ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Λέσχης Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

pdf Πρόγραμμα

pdf Προσβάσεις θεατών

jpg Χάρτης διαδρομής

pdf Roadbook

pdf Ειδικός κανονισμός