Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Το ραλι "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" είναι στη Β.Ελλάδα;

  • paris
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1058 από paris
Καλη Χρονιά με καλούς και ασφαλείς Αγώνες.
Τελικά εμείς εδω στο Βόλο είμαστε.... Βόριοι, Νότιοι, Δυτικοί, η μήπως Ανατολίτες;
΄Επειτα απο τη δημοσίευση του ημερολογίου των αγώνων για το Κύπελου Βορείου Ελλάδος και αφού για ακόμα μία φορά δεν συμπεριλήφθηκε ο δικός μας αγώνας στο πρόγραμμα του 2007, πήραμε την απόφαση να απευθύνουμε το παρακάτω,κατά τη γνώμη μας δικαιολογημένα, ερώτημα στον ΣΟΑΑΒΕ. την οποία και σας κοινοποιούμε.

\"Κύριοι,
Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και δημιουργικά, με υγειά και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας .Επίσης, εύχομαι σε όλους τους αγωνιζομένους, καλή και ασφαλή αγωνιστική χρονιά. Και μίας που αρχίζει η καινούρια αγωνιστική χρονιά , και αφού ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων για το Κύπελλο Β. Ελλάδος , θα ήθελα να σας καταθέσω την απορία που με βασανίζει , τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπου αγωνιζόμενους από το Βόλο. Ενώ είμαστε μέλη του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε , μας καλείται στις συνελεύσεις και σε διάφορες άλλες θεσμικές συγκεντρώσεις στις οποίες φροντίζουμε να συμμετέχουμε, συμμετέχουμε στου περισσότερους αγώνες του θεσμού, εσείς επιμένετε να μη συμπεριλαμβάνετε τον αγώνα της πόλης μας στο ημερολόγιο των Αγώνων για το Κύπελο Βορείου Ελλάδος. Είναι λοιπόν απορίας άξιο γιατί να λείπει ένας τέτοιος αγώνας, όπου κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους καλύτερους της Ελλάδας, από ένα τέτοιο θεσμό, όταν τα περίπου δώδεκα πληρώματα από το Βόλο, θα είχαν το δέλεαρ της συμμετοχής και για τους αγώνες της Κοζάνης, Βέροιας, Κιλκίς και άλλων τοπικών Λεσχών που αν μη τι άλλο θα ενδιαφέρονταν κι αυτές για τις δικές μας συμμετοχές. Θα σας παρακαλούσαμε να επανεξετάσετε τις θέσεις σας και να ενεργήσετε τα δέοντα προκειμένου να ενταχθεί κι αυτός ο αγώνας στο θεσμό του Κυπέλου Β. Ελλάδος έτσι ώστε να υπάρχει και ρεαλιστικός λόγος της εγγραφής μας στις τάξεις του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.\"

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Εκ. μέρους Αγωνιζομένων Βόλου
Γιάννης Παρασκεύας<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: nik, at: 05.01.07 06:31

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1059 από glf
Γιάννη καλή χρονιά. εδώ είναι καλό μέρος για να το δούμε και να το συζητήσουμε.

είναι λογικό το ερώτημα πάντως. αναφέρεσαι στο σπριντ Βόλου ή στο Ράλλυ Κένταυρος ? (που αυτό θα έπρεπε πιστεύω να μετράει στο Β. Ελλάδος).

και επειδή μαζεύονται πολλοί αγώνες, ας μετράνε τα 6 καλύτερα αποτελέσματα για βγει στο τέλος αυτός που πήγε γρήγορα και όχι αυτός που πάει αργά και τερματίζει πάντα

πάνω σε αυτό τι λέτε ?

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • paris
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1061 από paris
Για σου νικο. Αναφέρομε στο ραλι \&quot;ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ\&quot; κι αυτό διότι δεν μπορεί να τρέχω σε αγώνες της βόρειας ελλάδας και ο τοπικος μου αγώνας να μη μετράει στο θεσμό. Τότε για πιο λόγο να ειμαι στο σοααβε; Εκτός αυτού είναι ένα κίνητρο και για τις αλλες λέσχες και μιλάμε για ωραίο και μεγάλο αγώνα. Καλά ειναι τα σπριντάκια αλλα τα ραλι....... είναι αγώνες!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1062 από glf
συμφωνώ με το σκεπτικό σου..

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1063 από nik
Σε πολλούς αγωνιζόμενους αρέσει το Κένταυρος (τουλάχιστον της Β. Ελλάδος) και πολλοί μπορεί να αψιφούσαν αγώνα του κυπ. Β. Ελλάδος για να τρέξουν σ\'αυτόν. Μόνο γκρίζο σημείο η οργάνωση, που μερικές φορές αμαυρώνει έναν πανέμορφο αγώνα..

Nikos Koutsmanis | r40
\\\"Η προσπάθεια φίμωσης κάθε διαφορετικής άποψης αποτελεί στάση φασιστική\\\"
www.redfish.gr
rally.redfish.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.326 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ