Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Παιδιά μην παρασυρόμαστε από τα sprint!Πρωταθληματικοί αγώνες και μαζέυουν 50 με 55 μαζί με τα τζιπάκια!Βωβός,Νιώρας και Lion Hellas πάντως ειναι στις συμμετοχές!Καθόλου άσχημα!Τερματισμός στον Λευκό πύργο δε υφίσταται και ίσως και εκκίνηση!
Εγω πιστευω οτι θα μαζευτουν καμια 15 ακομα αυτοκινητα ολα μαζι 45 ΣΟΥΠΕΡρρρρρ
Αν σκεφτουμε οτι μερικοι ειναι μονο για συμμετοχη τοτε ειμαστε για κλαματα αs τουs βαλουν να τρεξουν απο 2 φορεs καθε ειδικη:evil: :evil: :evil:
Τζαμπα ο κοποs που εκανα και τα χιλιομετρα μεχρι τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ και την ΤΟΡΩΝΗ ευτυχωs που ειχα τα γραπτα μου απο το 1999 και μετα το δευτερο περασμα ηρθαν οι μνημεs απο τιs παλιεs καλεs εποχεs:woohoo: :woohoo: :woohoo:
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Εγώ πάντως περίμενα περισσότερο ενεργητικούς τους οδηγούς που θα τρέξουν στο Ράλλυ ΕΛΠΑ - Χαλκιδικής τον Οκτώμβριο, μιας και οι δυο αυτές ειδικές (Παρθενώνας - Τορώνη) θα είναι οι δύο από τις 4 ειδικές του αγώνα του Οκτωμβρίου. Και φυσικά κάποια ονόματα από την Βόρεια Ελλάδα, και τέλος κάποιοι που δεν τιμούν τον ομιλό τους ενώ εκείνος πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτούς δεν καταδέχονται να τρέξουν στον αγώνα βάζοντας μπροστά κάποια δικαιολογία.
Νίκος Τριανταφύλλου.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.