Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ R40, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΒΔΟ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΧΛΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ.
ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΛΑΤ ΧΩΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ \"ΜΑΛΛΟΝ\" ΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛEΦΤΑ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο glf!
Ιδίως με τόσα δεντράκια από την αντίθετη μεριά Πάντως Τάσο, σε ενά σημείο σίγουρα θέλει και καρδιά και τόλμη... στο χάσιμο με την γάμα αριστερή στην Αγ.Παρασκεύη. Αύτη που αν πας ευθία, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πιει ένα redbull. Γιατί χωρίς φτερά...........
Πάντως Τάσο, σε ενά σημείο σίγουρα θέλει και καρδιά και τόλμη... στο χάσιμο με την γάμα αριστερή στην Αγ.Παρασκεύη. Αύτη που αν πας ευθία, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πιει ένα redbull. Γιατί χωρίς φτερά...........
:side: :silly: :sick:
Ένα ακόμα σημείο που τουλάχιστον εμένα με εντυπωσίασε είναι πάλι στην Αγ. Παρασκευή, μετά το 2ο πέταλο, στην ανάβαση για την αλλαγή πορείας που ο συνοδηγός άμα κοιτάξει από το πλαινό παράθυρο βλέπει το χάος!!!
Ένα ακόμα σημείο που τουλάχιστον εμένα με εντυπωσίασε είναι πάλι στην Αγ. Παρασκευή, μετά το 2ο πέταλο, στην ανάβαση για την αλλαγή πορείας που ο συνοδηγός άμα κοιτάξει από το πλαινό παράθυρο βλέπει το χάος!!!
Και όλη την διαδρομή από την εκκίνηση. Κρίμα μόνο που η μορφολογία δεν επιτρέπει και σε θεατές την εύκολη πρόσβαση σε εκείνο το σημείο (μέσα από την ειδική και με αρκετό περπάτημα).
Μόνο να κάνει καλό καιρό, ώστε να ευχαριστηθούμε αγώνα και εμείς και οι αγωνιζόμενοι.
(Βέβαια, σα φωτογράφος, τα νεράκια μου και τις λασπούλες μου τις θέλω... αλλά αν έχει νερά στο νταμάρι, τότε η τρίγλια δεν θα περνιέται... )