Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Δεν εχω ξαναπάει στο Οθρυς μεχρι σημερα (τις δυο προηγουμενες φορες,συνεπιπτε με αλλον αγωνα),και φετος λεω να βρεθω εκει.
Αλλα,δεν βρισκω πουθενα χαρτη της Ε.Δ.Και απ\'ότι θυμαμαι,χαρτης της ΕΔ δεν ειχε κυκλοφορησει ούτε τις προηγουμενες χρονιες.
Μπορει κανενας να βοηθησει;
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Δεν εχω ξαναπάει στο Οθρυς μεχρι σημερα (τις δυο προηγουμενες φορες,συνεπιπτε με αλλον αγωνα),και φετος λεω να βρεθω εκει.
Αλλα,δεν βρισκω πουθενα χαρτη της Ε.Δ.Και απ\'ότι θυμαμαι,χαρτης της ΕΔ δεν ειχε κυκλοφορησει ούτε τις προηγουμενες χρονιες.
Μπορει κανενας να βοηθησει;
Στον Αλμυρο ειναι.
Η βοήθεια ήρθε μεσα στο φεισμπουκ,δια πληκτρολογιου Πολατσιδη Δημητρη.
την μεταφερω εδω όπως μου την εγραψε,σε περιπτωση που αναζητησει την ειδική οποιοσδηποτε φιλος θεατης
katevainontas apo thn ethnikh gia athina,vgainoume sthn exodo tou almyrou.sthn prwth diastayrwsh strivoume dexia kai akolouthoume ton dromo xwris na mpoume mesa ston almyro.meta ap to gefyraki pou synantoume dipla apo ton xwro pou ginetai h emporopanhgyrh,kanoume dexia kai se peripou 3 xiliometra einai h ekkinhsh ths eidikhs.h eidikh xekinaei sto telos ths kathforas