Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
εγώ θα κατέβω με συνοδηγό το μηχανικό μου το Σάκη Νανόπουλο να πάρει το.. βάπτισμα του πυρός :laugh: τελικά έχω βάλει πολύ κόσμο στο δεξί μπάκετ
χθες με άλλες δύο συμμετοχές από Βόλο είμαστε στις 26 και εκτός από το Profitis Team που βλέπουμε πιο πάνω υπάρχουν άλλοι 2-3 που θέλουν να έρθουν αλλά έχουν θέμα με τα αυτοκίνητα και θα δηλώσουν τελευταία μέρα αν τα καταφέρουν.
Αν πάρουν εκκίνηση 30 αυτοκίνητα θα είναι το ιδανικό για τον αγώνα.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Στις 30 έχουν φτάσει οι συμμετοχές για το Βελβενδό, ενώ δε θα δούμε τον Πάζη που είχε έξοδο στο Ράλλυ ΕΛΠΑ και δε θα μπορέσει να έρθει.
Γενικά οι ζημιές και του ΔΕΘ έχουν επηρεάσει μερικές σίγουρες συμμετοχές.
ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ
απίθανο, ξεπεράσανε και του.. θερμαικού που είχε 35. ο δεύτερος προτιμόμενος αγώνας στη Βόρεια Ελλάδα μετά το.. εκπληκτικό φετινό ΔΕΘ !
σα να τρέχει μίνι ράλλυ θα είναι με τέτοιες συμμετοχές, μπράβο μας που... μαζευτήκαμε. τι να λέω και γω, φέτος ένα αγώνα έκανα όλο κι όλο και αυτό χωμάτινο :laugh:
θα τρέξω με... καλεσμένο το μηχανικό μου Σάκη Νανόπουλο που του.. έχω αφήσει από την αρχή της εβδομάδας το 106 στο συνεργείο, έχει λίγη δουλίτσα παραπάνω όσο να ναι..
μου έκανε εντύπωση που δεν ακούστηκαν τα Γιάννενα! ομαδικώς χαλάρωσαν φέτος; και είμαστε μια ώρα και κάτι απόσταση!
κρίμα που δε μπορούν να συμμετέχουν και όσοι έχουν βλάβες και άλλα απρόοπτα.
πάμε δυνατά, τρελός συναγωνισμός!