Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

diafania stous agones autokinitou kai kart

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #8502 από makis
diafania stous agones autokinitou kai kart δημιουργήθηκε από makis
zitiste oli i agonizomeni ston texniko elenxo to asfalistro sas
einai ypoxreomeni na sas to dosoun

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #8505 από mono_karotsa
Απαντήθηκε από mono_karotsa στο θέμα Απ:diafania stous agones autokinitou kai kart
Παραλειπόμενα Ράλλυ Φίλιππος 2011


Είναι να απορείς τελικά με την κατάντια των συναθλητών σου και των ελληνικών αγώνων στο σύνολό τους…Τερματίσαμε έναν αγώνα, τον πρώτο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,πολεμήσαμε, ιδρώσαμε με όποια προβλήματα και ελλείψεις και στο τέλος βγήκαμε από το αυτοκίνητο λίγο πριν ανεβούμε τη ράμπα τερματισμού για να συγχαρούμε το συναθλητή μας…! Κρίμα για το «χέρι» που δώσαμε, κρίμα για την παλικαριά μας κρίμα για την εκτίμηση που είχαμε.Τουλάχιστον εμείς είμαστε ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ και πολεμάμε στα ίσια και χωρίς ναι μεν αλλά…-Κάποιοι επιτέλους πρέπει να μας πούνε γιατί δεν ζύγισαν κανένα αυτοκίνητο πριν,κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Ράλλυ Φίλιππος…-ΟΙ αγώνες κερδίζονται στα ίσια..πλαγίως κερδίζουν..τα καρώ παντελόνια…! Καλό Πάσχα.Περισσότερα από τον ΣΟΑΑΒΕ και το διοικητικό του συμβούλιο….

ΥΓ – Σημειώστε ότι με βάση τους κανονισμούς της ΕΘΕΑ υποχρεούμεθα να έχουμε βάρος 1030 κιλά σε σχέση με τα 1000 κιλά που ισχύουν για την κατηγορία F2 συνολικά….-Αυτό ισχύει μόνο για τα Clio Ragnotti που χρησιμοποιούν τις επεκτάσεις της εθνικής ομολογκασιόν…Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ζαχος Βαγγέλης

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.364 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ