Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
μιας και το έχουμε ρίξει πολύ στους αγώνες, καιρός να μαζευτούμε και μια φορά χωρίς λάστιχα να τσιρίζουν και να μυρίζουμε αγωνιστικά οκτάνια.
Το Σάββατο θα μαζευτούμε στη \"γιάφκα\" στο Στρατώνι με κάρβουνα και ότι τα συνοδεύει. Λέμε να είμαστε μεγάλη παρέα, οπότε θα το κάνουμε και λίγο πιο open από ότι σχεδίαζε ο Τάσος στην αρχή.
Τον ξαπλωμένο δεν έχω σκεφτεί πως θα γίνει να πάρουμε...
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Εγώ του πρότινα να τον πάρω με το φορτηγάκι του πατέρα μου.Θα τον φορτώσω στην καρότσα,θα δέσω το κρεβάτι με ιμάντες και τον Πασχάλη θα τον κάνω αμπαλάζ(θα τον τυλίξω με τη φούσκα και το χαρτόνι) .
Το λέει κι η παροιμία Άμα δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό... Γι\'αυτό περιμένω αρνιά και σούβλες το Σάββατο.. Εντάξει, και με ένα κομμάτι αρνάκι και λίγες φωτογραφίες βολεύομαι. Ζηλεύω πάντως σνιφ σνιφ
Οι συμμετοχές για τον \"αγώνα\" κλείνουν σήμερα το απόγεμα!
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :side: :side: :side: :laugh: :laugh: :laugh: