Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Πάρτε όλοι μέρος στην προσπάθεια που κάνω !!!

  • babis_
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #3084 από babis_
Αγαπητοί φίλοι, στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους σας,

Στα πλαίσια του διδακτορικού μου που κάνω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διεξάγω μία έρευνα στην οποία έχω ως στόχο να μελετήσω την αγοραστική συμπεριφορά του Έλληνα κατά την επιλογή καινούριου επιβατικού αυτοκινήτου.

Με άλλα λόγια θέλω να εξετάσω τα κριτήρια που επηρεάζουν κυρίως την τελική απόφαση αγοράς καθώς και τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα όταν επιλέγουμε καινούριο αυτοκίνητο.

Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω κόσμο που να αγαπά το αυτοκίνητο και να θέλει να με βοηθήσει συμμετέχοντας στην έρευνά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτώ πως αυτό το forum θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή.

Είναι μία καθαρά προσωπική προσπάθεια στην οποία ευγενικά μου προσέφερε χώρο στην ιστοσελίδα του το περιοδικό top gear για να αναρτήσω το ερωτηματολόγιο μου.

Έτσι λοιπόν ζητώ τη βοήθειά σας και σας παρακαλώ να μπείτε στο παρακάτω link για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνάς μου σχετικά με την επιλογή και αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

www.topgear.gr/surveys/1

Βοηθείστε με να μαζέψω δεδομένα για την έρευνα του διδακτορικού μου... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα !!!

Καθώς όλοι σας είστε λάτρεις του αυτοκινήτου (όπως και εγώ), πιστεύω πως θα το βρείτε αρκετά ενδιαφέρον και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που τελικά ζητάτε από ένα αυτοκίνητο...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και περιμένω τα σχόλιά σας :) !!!

Για οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση κτλ είμαι πάντα στη διάθεσή σας :) ...
Σας χαιρετώ και πάλι και ελπίζω να τα λέμε !!!

Με εκτίμηση,
Μπάμπης

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.294 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ