Βασικά όλα είναι μια αλυσίδα. Αγώνας-αυτοκίνητο-οδηγός-χορηγός-προβολή...
\'Ημουν ένα άτομο με καμία επαφή με τους αγώνες. Δεν είχα ουτε φίλους ουτε γνωστούς που να ασχολούνται με το άθλημα, έστω και ως θεατές. Ότι ήξερα, το ήξερα απο μερικα περιοδικά αυτοκινήτου, απο τις τελευταίες τους σελίδες. Και κανα δυο φορές στη ράμπα στο ΔΕΘ και εκεί τελειώνουν όλα. Βλέπεται, είναι απαγορευτικό για ένα πιτσιρικά χωρίς αυτοκίνητο. Μετά έγινα 18, έβγαλα δίπλωμα και ωπ, ας πάω να δω τώρα έναν αγώνα, να μου φύγει ο καημός. Να πάω... Να πάω ΠΟΥ? Που είναι αυτοι οι αγώνες ρε παιδιά, πότε είναι, πού γίνονται??? Ρωτώντας πας στην πόλη, ξέρω, αλλά να ρωτήσω ποιον? Να και στο περιοδικό, έγινε το θερμαικού, νίκησε \"αυτός\", ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Γιατί κανένας δεν ελεγε πριν τον αγώνα οτι θα γίνει? Γιατι δεν υπήρχε μια αφίσα? Κάτι να ενημερωθώ και εγώ, ο άσχετος?
Μετά να, τυχαίνει ένα αγωνιστικό ημερολόγιο από ενα περιοδικό. Ωραία, μάθαμε οτι σίγουρα υπάρχουν 2 αγώνες στη Β.Ελλάδα. Ωραία, θα πάμε και στους 2. Και τον υπόλοιπο χρόνο? Λαμία λεει το ημερολόγιο, Λαμία it is. Και τα σπρίντ? Τι είναι τα σπριντ? Μέχρι να βάλουν το ημερολόγιο στο rally.gr αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη τους. Και ας ήταν 30 λεπτά από το σπίτι μου.... Γιατι δεν υπήρχε μια αφίσα? Κάτι να ενημερωθώ και εγώ, ο άσχετος?
Και μετά περνάμε στην αντίπερα όχθη, αυτή των χορηγών. Και σας ρωτάω, εσείς θα δίνατε λεφτά σε ένα είδος διαφημισης, το οποίο θα σας προβάλλει σε μια ομάδα ατόμων τα οποία γνωρίζουν ήδη την υπαρξή σας? (Και δεν μιλάω για ττην αυτοπροβολή των αγωνιζομένων). Δεν θα ήταν προτιμότερος ένας άλλος τρόπος διαφήμισης?
Δεν ξέρω κατά πόσο και αν ισχόυν τα όσα σκέφτομαι και λέω, αλλά σε αυτό το forum πιστεύω υπάρχουν αρκετά άτομα να μου απαντήσουν...
Nik, θεώρησα ότι εδώ ήταν η καταληλλότερη θέση για αυτό το thread. Αν πιστεύεις οτι είναι κάπου αλλού, μετακίνησε το