Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Αγώνες στην Ιταλία

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #1531 από glf
Αγώνες στην Ιταλία δημιουργήθηκε από glf

akiskal : καλημερα. Ζαχοι δε πειραζει.την επομενη φορα θα τους παρετε τα μποσκα. ηταν τυχεροι αυτη τη φορα.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #1532 από glf
Απαντήθηκε από glf στο θέμα Απ:Αγώνες στην Ιταλία

mono_karotsa:
Καλημέρα!Ακη σ\'ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη..!Η ατυχία έχει μπει στο αίμα μας χρόνια τώρα..αλλά δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω!Επόμενος αγώνας το Σαν Ρεμο στις 27-29 Σεπτεμβρίου,αγώνας του IRC!

Πάντως ολα οσα ακούτε..είναι μύθος-είμαστε μακράν καλύτεροι απο τους Ιταλούς στην οργάνωση-φύλαξη των ειδικών και μακράν χειρότεροι στην προβολή των αγώνων μας και στη διαφημισή τους.

Φανταστείτε οτι στον αγώνα ειχε 12 WRC,26 Super,30 N4 κτλ και δεν είχαν ηλεκτρονική χρονομέτρηση..ο κριτης έδινε go με τα δάχτυλα..!!!Φυσικά ουτε λόγος για ηλεκτρονικούς πίνακες με τους χρόνους στο τελος των ειδικών-τύπου Λαμίας 2007!!

Κανένας Ιταλός δε μιλάει Αγγλικά και φυσικά κανένας..δεν έχει φιλική διάθεση απέναντι σε πλήρωμα που εκπροσωπεί ξένη χώρα...πόσο μάλλον την Ελλάδα..!!Στην κατηγορία μας υπήρχαν 13 Κλιο και 2 Αστρα--Και απίστευτο οσο θα ακουστεί και τα 13 Κλιο είχαν 7αρι σειριακό κιβώτιο 6πιστονα

Το πιο τρελό όλων είναι οτι εχουν την καλύτερη σε πρόσφυση άσφαλτο στην Ευρώπη και ΞΕΜΠΑΖΩΝΟΥΝ τα πάντα σε ΟΛΕΣ τις στροφές..!

Αρα λοιπόν ή θα μάθεις να ξεμπαζώνεις και εσυ-αντιθετα με τις αρχες τις ασφάλτινης οδήγησης- ήθα γεμίζεις χαντάκια ολημερίς!!

Και πιστέψτε με οι άνθρωποι είναι λασκαρισμένοι...βγάζουν απο το δρόμο ο,τι κι αν εχουν..Sup er1600,WRC,N4..μολις 51 τερμάτισαν!!

<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: glf, στις: 24.07.07 10:53

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #1533 από nik
Απαντήθηκε από nik στο θέμα Απ:Αγώνες στην Ιταλία

Στην κατηγορία μας υπήρχαν 13 Κλιο και 2 Αστρα--Και απίστευτο οσο θα ακουστεί και τα 13 Κλιο είχαν 7αρι σειριακό κιβώτιο 6πιστονα


Γι αυτό ενώ οι τιμές είναι ίδιες σχεδόν σε Ελλάδα και Ιταλία σε μεταχειρισμένα, τα Ν ή Α τα Ιταλικά είναι πραγματικά και η αξία τους διπλάσια.


Και πιστέψτε με οι άνθρωποι είναι λασκαρισμένοι...βγάζουν απο το δρόμο ο,τι κι αν εχουν..Sup er1600,WRC,N4..μολις 51 τερμάτισαν!!


Εκεί έχουν marketing, προωθούν τους αγώνες με αποτέλεσμα τους πολλούς και καλούς χορηγούς και συνήθως τα αυτοκίνητα δεν είναι δικά τους αλλά ενοικιαζόμενα με ασφάλειες κλπ. Άρα δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα.

Nikos Koutsmanis | r40
\\\"Η προσπάθεια φίμωσης κάθε διαφορετικής άποψης αποτελεί στάση φασιστική\\\"
www.redfish.gr
rally.redfish.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.307 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ