Το Πρωτα8λημα Τουρισμού των Ηνωμένων Αράβικων Εμιράτων έλαβε και επίσημα τέλος την Παρασκευή 1 Μαΐου και η ελληνική ομάδα Mouhritsa racing team κατάφερε για μια ακόμα φορά να πρωταγωνιστήσει. Μετά από μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, η οποία δυστυχώς χάθηκε στα pits από απανωτά λάθη και ολιγωρία της τεχνικής διεύθυνσης, ο πρώτος οδηγός της ομάδας Κώστας Παπαντώνης κατέκτησε την 1η θέση στην κλάση 3 οδηγώντας ένα SEAT LEON Supercopa με αρκετή διαφορά από τον Jonathan Simmons με ίδιο αυτοκίνητο. 



Παράλληλα τερμάτισε 2ος στην γενική χάνοντας μονό με 2 βα8μους την πρώτη θέση από τον Mohammed Al Owais με Honda Civic, αφού ο τοπικός οδηγός συνολικά συγκέντρωσε 65 βα8μους αντί 63 του Έλληνα οδηγού.

Η πρώτη θέση χάθηκε στο 2ο σκέλος του τελευταίου αγωνιστικού διημέρου καθώς ο Κώστας και έχοντας την πρωτοπορία στην κλάση του λόγω τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να επισκεφτεί τα πιτς 2 φορές και τελικά να εγκαταλείψει στην έξοδο του pit lane από ηλεκτρονικά προβλήματα στην ECU του SEAT, τα οποία μας ταλαιπωρούσανε από τον 5ο γύρο του πρωταθλήματος στο τέλος Φεβρουαρίου. Έτσι ο Al Owais τερματίζοντας πρώτος στην κλάση 4 οπού συμμετείχε, εκτός του ότι κέρδισε την 1η θέση της κλάσης του κέρδισε και αρκετούς βαθμούς έτσι ώστε να περάσει στην γενική κατάταξη τον Έλληνα οδηγό.

Ο δεύτερος Έλληνας οδηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Αννίβας με Renault Clio X-85 Cup, τερμάτισε στην 4η θέση της κλάσης 4 και 11ος σε επίπεδο γενικής στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς ούτε και αυτός έμεινε χωρίς προβλήματα αφού το setup του Clio τον προβλημάτιζε αρκετά, καθώς ήταν πολύ υπερστροφικό και τον καθυστερούσε αρκετά.

Η ομάδα έχει αρκετές προσφορές και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με διάφορους χορηγούς και τεχνικά management για την νέα αγωνιστική χρόνια που ξεκινάει τον Οκτώβριο αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα εν αναμονή των νέων κανονισμών του πρωταθλήματος οπού θα υπάρξει και grid που θα επιτρέπει να συμμετάσχουν αυτοκίνητα κανονισμών του FIA GT.

(Δελτίο Τύπου)