thumb_spa01thiry.jpg
Ένα από τα σημαντικότερα events στον χώρο των αγώνων ράλλυ με Ιστορικά αυτοκίνητα είναι το Legend Boucles de Spa στο Βέλγιο που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εξαιρετικές συμμετοχές τόσο σε αριθμό (πάνω από 200 φέτος) όσο και σε ποιότητα. Κάθε χρόνο αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος κοσμούν με την παρουσία τους τον αγώνα και ξυπνούν μνήμες στους παλαιότερους αλλά δίνουν και μια γεύση στους νεότερους για τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούσαν παλαιότερα και πώς αυτά μπορούν να χαρίσουν εξαιρετικές συγκινήσεις στους θεατές.

Ενημέρωση



Ari Vatanen, Bjorn Waldegaard, Stig Blomqvist, Francois Duval, Patrick Snijers, Marc Duez, Harri Rovanpera, Patrick Snijers, Freddy Loix, Francois Chatriot, Robert Droogmans, είναι μόνο μερικά από τα "μεγαθήρια" που έδωσαν το παρόν στον αγώνα.

Την νίκη στην τελική κατάταξη κατέκτησαν οι Thiry-Gilsoul που οδήγησαν εξαιρετικά ένα Audi Quattro Gr.4 ενώ τους ακολούθησαν οι Waldegaard-Prevot με Ford Escort MKII RS Gr.4 και Snijers-Vermeulen με ίδιο αυτοκίνητο. Αλλά επειδή τα αποτελέσματα μάλλον έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε έναν τέτοιο αγώνα θα αφήσουμε τις φωτογραφίες και τα video να σας δώσουν μια ιδέα από τον αγώνα.




Video



Legend Boucles de Spa 2010


Legend Boucles de Spa 2010


Legend Boucles de Spa 2010