ethea_logo.jpg Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι το 3ο σεμινάριο νέων αγωνιζομένων του 2008 στην Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο «Αθηνά Παλλάς» στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στα σεμινάρια των ενδιαφερομένων που σκοπεύουν να αποκτήσουν αγωνιστική άδεια αγώνων αυτοκινήτου για πρώτη φορά (ή δεν έχουν αποκτήσει τα τελευταία 5 χρόνια) είναι υποχρεωτική, ενώ συνιστάται να το παρακολουθήσουν και οι παλαιοί αγωνιζόμενοι.
Η ΕΘΕΑ στην πρώτη συνεδρίαση της στις 17 Ιουνίου 2008 αποφάσισε επίσης τα εξής:

1. Ο κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου ορίσθηκε αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΘΕΑ.

2. Επεβλήθη ποινή 5 λεπτών στο πλήρωμα Νο 14 Ζήσης Παναγιώτης – Ζήσης Βασίλειος στο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο και παραπέμπονται στην Πειθαρχική Επιτροπή, επειδή στις αναγνωρίσεις οδηγώντας ανάποδα στην ειδική Διαδρομή Πουρνό, προξένησαν ατύχημα με άλλο αυτοκίνητο συναθλητή των που κινείτο νόμιμα στην ειδική διαδρομή.

3. Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΘΕΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου

Τέλος η ΕΘΕΑ μετά την επιστολή του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων με την οποία γίνεται γνωστό ότι η πίστα δεν παραχωρείται πλέον για αγώνες, έχει αρχίσει τις επαφές για την παραχώρηση ξανά του αεροδρομίου Τρίπολης, προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα ταχύτητας.