Aluset rally team Ο 5ος γύρος του Π.Π.Ράλλυ έλαβε χώρα το διήμερο 30-31 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, με το 42ο ράλλυ Δ.Ε.Θ.που αποτελείτο απο 9 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές εκ των οποίων οι δύο ήταν νυχτερινές. Στη μάχη ρίχτηκαν 65 πληρώματα, ενώ τερμάτισαν τα 45. Με σύμμαχο το καλό καιρό, πλήθος κόσμου κατέκλυσε τις ειδικές του αγώνα, που βρήκε μεγάλους νικητές τους Σωτήρχο-Ζακχαίο.
Στη κατηγορία Α/6 το αγωνιστικό πλήρωμα της Aluset rally team, Οικονόμου - Γκουργιότης με αυτοκίνητο το Citroen C2,μετά από δύο ημέρες έντονου συναγωνισμού και με τη πρώτη θέση να αλλάζει χέρια από ειδική σε ειδική, κατάφεραν και κέρδισαν τη δεύτερη θέση της κατηγορίας ενώ παράλληλα κατέκτησαν και τη τρίτη θέση στην F3.
To σημερινό αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι στη κορυφή της βαθμολογίας της Α/6,όπου ο Σωτήρης εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος.
Aluset rally team Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σωτήρης δήλωσε:
Ήταν ένας όμορφος αγώνας για μας, με έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού, οδηγήσαμε γρήγορα χωρίς ευτυχώς προβλήματα σε ασφάλτινο οδόστρωμα που ακόμα μαθαίνουμε. Για ακόμα μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Aluset που είναι αρωγός στη προσπάθεια μας και τέλος στους μηχανικούς μας που σε κάθε αγώνα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό.

Επόμενος αγώνας για το θεσμό, είναι το ράλλυ ΕΛΠΑ στις 28-29 Σεπτεμβρίου.