03_oikonomou-gourgiotis.jpg Με αυτές τις δύο λέξεις θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη συμμετοχή της Aluset rally team στο ράλλυ ΕΛΠΑ που διοργανώθηκε από την ομώνυμη λέσχη με επίκεντρο την Ιτέα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και αποτελείτο από δύο χωριστούς αγώνες σε ασφάλτινο και χωμάτινο οδόστρωμα για το Π.Π.Ρ.
  Πικρός ο ασφάλτινος αγώνας του Σαββάτου αφού μέχρι και την 5η ειδική Οινοχώρι, το αγωνιστικό πλήρωμα της Aluset rally team, Σωτήρης Οικονόμου και Κώστας Γκουργιώτης και ενώ ήταν επικεφαλής στις κατηγορίες F2,F3 και Α/6,μπαίνοντας στην 6η ειδική διαδρομή Παύλιανη που έβρεχε ασταμάτητα, η τύχη τους εγκατάλειψε και από μια αστοχία στο κιβώτιο ταχυτήτων οδηγήθηκαν σε εγκατάλειψη.
Στη συνέχεια, οι μηχανικοί της ομάδας ετοίμασαν στο χωμάτινο set up το Αluset Citroen C2 για να ριχτεί στη μάχη της επόμενης μέρας.
Γλυκιά η επόμενη μέρα για την ομάδα μας στις χωμάτινες ειδικές του αγώνα αφού καταφέραμε για ακόμα μία φορά να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά, φέρνοντας το αυτοκίνητό μας στο τερματισμό στην 1η θέση της Α/6 καθώς και στη 2η θέση της F2 και F3.
Στη βαθμολογία του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ, πλέον ο Σωτήρης είναι 1ος στην F3 και την Α/6, ενώ στο κύπελο χώματος είναι 1ος στην F2 και στην Α/6.

Επόμενος αγώνας για το θεσμό, είναι το ράλλυ Κορίνθου στις 1 και 2 Νοεμβρίου.


Γραφείο Τύπου κ.Τζάνος Δημήτρης.