rally_crete.jpg Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 30ου Rally Κρήτης “SEAT Βελμάρ”, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Οκτωβρίου, αγώνα που βαθμολογικά προσμετρά με συντελεστή δύο(2) στο Έπαθλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης και θα κρίνει αρκετές θέσεις στη βαθμολογία.
Η μακρόχρονη ιστορία του Α. Ο. Κρήτης σε συνεργασία με την μεγάλη πείρα της Pro Action, μας προϊδεάζουν για ένα από τα ίσως καλύτερα Rally Κρήτης των τελευταίων χρόνων.
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου το απόγευμα από το Λιμάνι Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη ειδική του αγώνα. Την Κυριακή το πρωί θα δοθεί η συνέχεια, όπου θα πραγματοποιηθούν τρεις καινούριες ειδικές από δύο φορές και η αυλαία του 30ου Rally Κρήτης “SEAT Βελμάρ” θα πέσει στο Λιμάνι Ηρακλείου με τη διεξαγωγή της τελευταίας ειδικής και του τερματισμού.

Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 319,8 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 66,4 είναι ειδικών διαδρομών και τα υπόλοιπα 253,4 είναι απλών διαδρομών.

Η Οργάνωση παρέχει σε όλα τα πληρώματα μία δωρεάν διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ για τα εκτός Κρήτης πληρώματα μία επιπλέον διανυκτέρευση, 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και 25% έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής σαν πριμ εκκίνησης.

Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2810 301289 (Pro Action) και 6972872982 (κ. Μανόλης Διακάκης).

(Δελτίο Τύπου)