makriraxi.jpg Η ΑΛΑΜΑΠ επανέρχεται σε μία παλαιά καλή συνταγή. Η φετινή ξηρασία ξέθαψε στην κυριολεξία, την ειδική διαδρομή «θρύλο» που ακούει στο όνομα ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ. Με την έγκριση της ΕΘΕΑ διοργανώνει το 34o Ραλλυ Σπριντ Λίμνης Σμοκόβου στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στην θρυλική αυτή διαδρομή που ελπίζουμε να μας θυμίσει εικόνες από παλαιότερες αγωνιστικές στιγμές.  
Βέβαια ο αγώνας έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, (αντί Ραλλυ Σπριντ Καρπενησίου). Ο αυτοσκοπός μας όμως, δεν είναι αυτός εφόσον η θέληση μας να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα στην Μακρυράχη είχε ξεκινήσει από τα μέσα Αυγούστου πολύ πριν την αναγγελία ακύρωσης του Ραλλυ Σπριντ Καρπενησίου. Θέλουμε να κάνουμε έναν αγώνα γιορτή, για να θυμηθούνε οι παλαιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Εκεί που γράφανε κάποτε ιστορία ο Σιρόκο, ο Ιαβέρης, ο Μοσχούς, ο Ραφτόπουλος, ο Χατζητσοπάνης, ο Στρατισίνο και πολλοί ακόμα Έλληνες που δίνανε το δικό τους χρώμα στον Εθνικό μας Αγώνα, «Παλιά Ιστορία – Ραλλυ Ακρόπολις» του τότε.

Η ΑΛΑΜΑΠ θα προσπαθήσει να κάνει προσκλητήριο στην Ιστορία. Πιστεύουμε και ευχόμαστε να είναι όλοι εκεί. Η λέσχη θα προσπαθήσει όπως πάντα, η “φιέστα” που θα διοργανώσουμε για τον τελευταίο αγώνα του 2008 να έχει επιτυχία.

Σας περιμένουμε όλους να υποστηρίξετε αυτήν την προσπάθειά μας και να συμμετάσχετε στον αγώνα, είτε σαν αγωνιζόμενοι είτε σαν θεατές.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Από την ΑΛΑΜΑΠ
Καραντάνας Γιάννης