ΟΕΠΑ Σήμερα η ΟΕΠΑ προχώρησε στην αποστολή επιστολής προς όλες τις οργανώτριες λέσχες, με την οποία τις καλεί να αποστείλουν εκπροσώπους η πληροφοριακό υλικό των δραστηριοτήτων τους, στην ημερίδα της 10/12/2008 στο New York College.
Επίσης ανακοινώνεται ότι ύστερα από ενέργειες και επαφές των μελών της, ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίεση 101,3 θα είναι χορηγός επικοινωνίας της προαναφερθείσας ημερίδας και του Φεστιβάλ Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Πειραιά, ενώ η ALUSET AE θα είναι χορηγός του Φεστιβάλ Πειραιά.
Η ΟΕΠΑ ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις του Δίεση 101,3 και της ALUSET AE.
Το περιεχόμενο της επιστολής προς τις λέσχες:

Προς Λέσχη ..............................

Αγαπητοί Φίλοι

Η Παρούσα επιστολή σκοπό έχει καταρχάς να σας ενημερώσει σχετικά με την σύσταση και το έργο της Ομάδας Εργασίας Προβολής Αγώνων.

Η Ο.Ε.Π.Α αποτελείται από οκτώ εθελοντές, ανθρώπους που σχετίζονται με το σπορ έχοντας ο κάθε ένας από εμάς την μικρή ή μεγάλη ιστορία του.

Οι μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της Ο.Ε.Π.Α προετοιμάζουν μια σειρά εκδηλώσεων για την προβολή του σπορ, οι οποίες έχουν την έγκριση και αμέριστη υποστήριξη της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ.

Η πρώτη από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι η οργάνωση μίας ΗΜΕΡΙΔΑΣ με τίτλο « Μηχανοκίνητος Αθλητισμός και συμβολή του στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και των πωλήσεων» η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008 στις εγκαταστάσεις του ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ “NEW YORK COLLEGE” Λεωφ. Αμαλίας 38,Σύνταγμα ΤΚ 10558, τ/φ 210.3225961.

Στόχος της Ημερίδας είναι να συναντηθούμε με στελέχη και γενικότερα με ενδιαφερόμενους μελλοντικούς χορηγούς , ώστε να αναπτύξουμε και να τους παραδώσουμε προτάσεις (προϊόντων) χορηγίας του σπορ και να ακούσουμε την δική τους άποψη...

Σκοπός της Ο.Ε.Π.Α είναι να βοηθήσει το σπορ σε συλλογικό επίπεδο (Οργανωτές Λέσχες). Με αφορμή αυτό, εάν επιθυμείτε να προβληθούν η αγωνιστικές σας δραστηριότητες παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο υπεύθυνο κον Ηλία Νέγκα. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε κοντά μας εκπροσώπους της λέσχης σας.

Για την ΟΕΠΑ
Χρήστος Πλατής.