Κυρκος JR – Aνδριανόπουλος Γρηγόρης H συνέχεια του 45ου Πρωταθλήματος στην Λαμία για το 29ο Ράλι Φθιώτιδας που θα γίνει την Κυριακή 3 Μάιου. Η Λέσχη της Λαμίας ακολούθησε την γνωστή φετινή συνταγή και σχεδίασε έναν χωμάτινο αγώνα, με 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, η μία εκ των οποίων τελείως καινούργια. Καρυά, Γραμμένη και Δίβρη. Το μήκος των ειδικών διαδρομών είναι 95 χλμ. με συνολικό αγώνα 214 χλμ.
Στον αγώνα της ΑΛΑΛ δήλωσαν συμμετοχή 45 πληρώματα και ανάμεσα τους 4 από την ΑΛΑΚορινθίας .
Σπανός – Γκοντοβος
Μουρίκης – Κουζιώνης
Κοτσίκης – Φούκης
Οι Κυρκος JR – Aνδριανόπουλος Γρηγόρης (MITSUBISHI LANCER EVO IX) είναι και πάλι από τα φαβορί για μια θέση στην 3αδα γενικής ,ο νεαρός οδηγός έχει δείξει τα <<δόντια του>> στο χώμα και ελπίζει αυτή την φορά η τύχη να είναι με το μέρος του.

Οι Σπανός – Γκοντοβος ( Subaru Impreza sti ) θα προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Πύργο.

Για μια ακόμα καλή εμφάνιση ετοιμάζονται και οι Μουρίκης – Κουζιώνης , ο Αλέξης που προέρχεται από ασφαλιτες επιφάνειες δείχνει να εχει προσαρμοστεί στο χώμα και στις απαιτήσεις του .

Τέλος στην Α/5 οι Κοτσίκης – Φούκης με το πολύ δυνατό VW Polo και την αγωνιστική ομάδα της Seat Koτσικης ελπίζουν να ευχαριστηθούν επιτέλους έναν αγώνα και έχουν την δυνατότητα για μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Περισσότερη ενημέρωση στο www.alalamias.gr

(Δελτίο Τύπου ΑΛΑΚ)