Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αγωνιστική ομάδα Partalios Racing Team, ανυπομονεί να βρεθεί για δεύτερη χρονιά στα μπάκετ του Citroen Saxo VTS. Οι Δημήτρης Παρταλιός και Μίλτος Παπαδόπουλος δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν και φέτος, παρά την γενικότερη οικονομική ύφεση που διέπει και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Πρώτος αγώνας στο πρόγραμμα της ομάδας, το 38ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού που θα διεξαχθεί στα ορεινά της Χαλκιδικής την Κυριακή 15 Μαρτίου.  
Η εκκίνηση της επαναλαμβανόμενης ειδικής διαδρομής «Τσουκαλάς» θα δοθεί το πρωί της Κυριακής απέναντι από το δικαστικό μέγαρο του Πολυγύρου. Το κόκκινο Citroen Saxo VTS με τον αριθμό 14 στις πόρτες θα εκκινήσει στις 11.30 περίπου έχοντας σαν στόχο τη νίκη στην κατηγορία Α6 (αγωνιστικά μέχρι 1600 κ.εκ.).

Η Partalios Racing Team εύχεται σε όλους μία καλή αρχή και έναν καλό αγώνα και προσδοκεί σε μία εποικοδομητική συνεργασία όπως και πέρσι με τα Μ.Μ.Ε.

Φωτογραφικό υλικό, ελεύθερο προς δημοσίευση, καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας: www.fotki.com/partalios

(Δελτίο Τύπου)