img_4393.jpg Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για το Κύπελλο Β.Ελλάδος του 2009, με τον τεχνικό έλεγχο του Ράλλυ Σπριντ Θερμαικού, που ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. Αυτός έλαβε μέρος στις, απλά, καταπληκτικές εγκαταστάσεις της Express Service στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσ/νίκης. Αρκετοί φίλοι του σπορ έδωσαν το παρών και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν αύριο στον αγώνα.

img_4175.jpg Πραγματικό "state of the art" το κτήριο που διεξήχθη ο Τ.Ε. του ράλλυ, και ίσως είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχουμε δει να πραγματοποιείται μια διαδικασία τέτοια. Υπερσύγχρονα μηχανήματα, εντυπωσιακά καθιστικά, καφετέρια με δωρεάν κεράσματα για τους επισκέπτες, που επίσης είχαν στην διάθεση τους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με παιχνίδια και ιντερνετ, ώστε να κάνουν την διαμονή τους πιο ευχάριστη, ήταν ορισμένα στοιχεία που έδωσαν πολύ όμορφο χρώμα στον Τ.Ε. του ράλλυ σπριντ Θερμαικού.

Δυστυχώς για το R40, ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία, καθώς ζητήθηκε από τον ρεπόρτερ του site,  τον υπογράφοντα, με "'ακομψο" τρόπο να αποχωρήσει από τον χώρο που πραγματοποιούνταν ο τεχνικός έλεγχος χωρίς να μας αιτιολογηθεί το γιατί και χωρίς καν να ζητηθεί η διαπίστευση που παραλάβαμε νωρίτερα κανονικά, και ενώ αρκετοί άλλοι εκπρόσωποι του τύπου βρισκόταν στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεσουμε να πάρουμε κάποιες δηλώσεις από όλα τα πληρώματα εν όψει του αυριανού αγώνα. Έτσι λοιπόν θεωρήσαμε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι στον συγκεκριμένο χώρο και αποχωρήσαμε, και φυσικά ζητάμε συγνώμη από όλους τους αναγνώστες του R40, για την ελλειπή ενημέρωση για τον Τ.Ε. του Ράλι Σπριντ Θερμαικού, καθώς δεν ήταν δυνατό να πάρουμε τον πίνακα εκκινούντων όπως και κάποιες πρώτες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Όλες τις πληροφορίες για τον αυριανό αγώνα θα τις βρείτε στο site του ΑΟΘ (www.aoth.gr).

Ραντεβού αύριο το απόγευμα με την αναλυτική περιγραφή του Ράλλυ Σπριντ Θερμαικού, και ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι και να είναι καλός ώστε η παρουσία των θεατών να είναι μεγάλη που τόσο ανάγκη την έχουμε!