thumb_01baldini.jpg
Ξεκίνημα στους αγώνες ράλλυ και στην γειτονική Ιταλία, με ένα Ronde, το Coppa Liburna Asfalto. Παρότι ο αγώνας δεν προσμετρά σε κάποιον θεσμό, κατάφερε να συγκεντρώσει 90+ συμμετοχές οι οποίες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και μάχες που κυριολεκτικά έκοψαν την ανάσα καθώς στην τελευταία ε.δ. ήρθαν τα πάνω κάτω! Οι Caldani/Bioletti με το Fiat Grande Punto S2000 ενώ έδειξαν ότι μετά και το 3ο πέρασμα δύσκολα θα έχαναν τον αγώνα (κέρδισαν τα 2 από τα 3 περάσματα ανοίγοντας διαφορά σχεδόν 9''), τελικά εγκατέλειψαν από κινητήρα στο τελευταίο πέρασμα με αποτέλεσμα πίσω τους να βρεθούν 3 συνδυασμοί με διαφορά μεταξύ τους μόλις 4''4. Τελικοί νικητές αναδείχτηκαν οι Baldini/Agostinelli με ένα Peugeot 207 S2000 της Power Car για μόλις 0''2!

thumb_02batistini.jpg

thumb_03vanni.jpg

thumb_04sinibaldi.jpg

thumb_06caldani.jpg

Παρά την εμπειρία τους και την ανωτερότητα του αυτοκινήτου τους δεν κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη τόσο από τους Batistini/Pinelli με ένα Renault Clio S1600 επίσης της Power Car όσο και από τους Vanni/Morganti με ακόμα ένα Renault Clio S1600 της Due Gi Sport. Oι 2 τελευταίοι συνδυασμοί έδειξαν τα δόντια τους στον Baldini τερματίζοντας 0''2 και 4''4 πίσω του αντίστοιχα.

Μόλις 4οι βρέθηκαν τελικά οι Sinibaldi/Cappelli με το Peugeot 206 WRC που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των πληρωμάτων των 2 Clio, ενώ 5οι τερμάτισαν οι Bolognesi/Baldi με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX.

Καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη στην R3C και την 6η θέση της γενικής για τους Signorini/Marraccini με Renault Clio R3 που βρέθηκαν για μόλις 0''5 εμπρός από τους Federighi/Bertuccelli που κέρδισαν την FA7 με ένα Renault Clio Williams. 

Aπό τις εμφανίσεις του αγώνα, οι Pierangoli/Cavaciocchi που με ένα MG ZR 105 κέρδισαν την Α5 τερματίζοντας 12οι γενικής!

 

RONDE COPPA LIBURNA ASFALTO 2011 - FINAL RESULTS

 
 
 
RONDE COPPA LIBURNA ASFALTO 2011

 
RONDE COPPA LIBURNA ASFALTO 2011