Ο Per-Gunnar Andersson θα πάρει μέρος στο Ράλι Σουηδίας με ένα Ford Fiesta RS WRC της M-Sport μετά από την επιτυχημένη καμπάνια που έκανε στο Facebook που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολλούς οπαδούς του, στην Σουηδία. Ο Andersson πέρυσι κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στην κατηγορία S-WRC στην Σουηδία οδηγώντας ένα Fabia S2000. Η συμμετοχή του 2 φορές πρωταθλητή στο J-WRC στο Ράλλυ της Σουηδίας "έμοιαζε" απίθανη όταν δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με κάποιους "δυνατούς" χορηγούς. Ωστόσο, αυτό άλλαξε όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού του, επειδή ορισμένοι οπαδοί του ήθελαν να βοηθήσουν.
O 30χρονος Σουηδός αναμένεται να οδηγήσει το Fiesta RS WRC την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου με συνοδηγό τον συμπατριώτη του Emil Axelsson.

Ο συμπαθής Σουηδός δήλωσε: "Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν. Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα είχα καταφέρει να συγκεντρώσω τα χρήματα για να αγωνιστώ στη Σουηδία. Ανάμεσα σε όλους αυτούς που με βοήθησαν είναι και κάποιοι Σουηδοί οδηγοί αγώνων και θέλω να τους ευχαριστήσω.
Μου άρεσε πολύ η οδήγηση του Ford Focus RS WRC πέρυσι στην Βουλγαρία και τώρα έχω το προνόμιο να δοκιμάσω το νέο Ford Fiesta RS WRC στον αγώνα της πατρίδας μου.
Η στήριξη που έχω στη Σουηδία από τους θαυμαστές μου είναι απλά απίστευτη. Δεν έχω κανένα πλάνο για την συνέχεια, αλλά είμαι ευτυχής που θα πάρω μέρος στο πρώτο αγώνα με ένα αυτοκίνητο της επόμενης γενιάς των World Rally Cars."