thumb_01a.neiksans.jpg
Ακόμα έναν σημαντικό αγώνα της Β.Ευρώπης αποτελεί τα τελευταία χρόνια, το Halls Winter Rallly που πραγματοποιείται στην περιοχή της Utena στην Λιθουανία. Ο αγώνας προσμετρά στον τοπικό πρωτάθλημα ράλλυ αλλά και στο πρωτάθλημα Λετονίας. Όλοι οι κορυφαίοι συνδυασμοί των 2 χωρών έδωσαν το παρόν στον αγώνα αλλά στην άτυπη κόντρα μεταξύ των 2 χωρών το αποτέλεσμα έδειξε Λετονία και μάλιστα μια συγκεκριμένη οικογένεια, με τα αδέλφια Neiksans να κάνουν το 1-2 στην γενική. Οι A.Neiksans/Dzirkals με το Mitsubishi Lancer RS Evolution X, που συντηρεί η ομάδα της οικογενείας του οδηγού, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη για 21''5 από τους M.Neiksans/Berzins με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX.

thumb_02m.neiksans.jpg

thumb_03feldmanis.jpg

thumb_04svilis.jpg

thumb_05butvilas.jpg

Τα 2 πληρώματα ξεχώρισαν νωρίς στον αγώνα και o Andis Neiksans, γνωστός μας από την συμμετοχή του στο PWRC, ε.δ. με την ε.δ. αύξανε σιγά σιγά την διαφορά από τον αδελφό του Maris, επίσης γνωστό μας από την συμμετοχή του στον τελικό του PSD. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, καθώς τα πληρώματα δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Το πόντιουμ του αγώνα συμπλήρωσαν οι επίσης Λετονοί, Feldmanis/Jesse με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution X. Τερμάτισαν περίπου 57'' πίσω από τους νικητές, ενώ είχαν μάχη με τους νικητές της κατηγορίας A+, Svilis/Aizsilnieks με ένα Mitsuibishi Lancer RS Evolution VIII, στην οποία επικράτησαν για μόλις 5''.

Πρώτοι Λιθουανοί και 5οι γενικής τερμάτισαν οι Butvilas/Vaitkevicius με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution X. 

Στις σημαντικότερες εγκαταλείψεις θα βρούμε τους Jocius/Zliubas με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX της κατηγορίας Open που εγκατέλειψαν στην 3η ε.δ. ενώ στην 1η έκαναν 2ο χρόνο γενικής.

 

Halls Winter Rally Utena 2011 - Final Results

 

 

Halls Winter Rally Utena 2011

       

 

 

Halls Winter Rally Utena 2011