thumb_vovos.jpg
Οι Άρης Βωβός/"ΕL-EM" θα δώσουν το παρόν για ακόμα μια χρονιά στο Vaakuna Ralli, τον 3ο γύρο του Φιλανδικού Πρωταθλήματος Ράλλυ που διοργανώνεται στην περιοχή του Mikkeli. To Ελληνικό πλήρωμα θα συμμετάσχει με το ίδιο αυτοκίνητο όπως και πέρσυ ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX (ex - Juha Salo) της Baltic Rally Rent. Στόχος τους, η προσωπική ευχαρίστηση και η αποκομιδή εμπειριών σε ένα αγώνα που γίνεται σε καθ' ολοκλήρου χιονισμένες επιφάνειες και θερμοκρασίες που πολλές φορές ξεπερνούν τους -20 βαθμούς Κελσίου. 

Την περσινή χρονιά αντιμετώπισαν πρόβλημα πολύ νωρίς στον αγώνα, καθώς έμειναν από κιβώτιο στην "απλή" για την 1η ε.δ. με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ξεκινήσουν ουσιαστικά τον αγώνα. Φέτος ελπίζουμε να μείνουν μακρυά από ατυχίες και προβλήματα και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον πολύ διαφορετικό για τα Ελληνικά δεδομένα και πολύ απαιτητικό αγώνα.  

Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος όλοι οι διεκδικητές του Φιλανδικού πρωταθλήματος (Salo - Evo10, Tuohino - Fiesta S2000, Lindroos - Impreza N16) και ο συναγωνισμός για την νίκη αναμένεται να είναι έντονος. Η νίκη πέρσυ πήγε στους Ketomaa/Sallinen με ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution X.